Ολυμπιακός – Βαγγέλης Μαρινάκης: Μία μεγάλη μεταγραφή και ιδιαιτέρως ακριβή φαίνεται πως κυνηγάει ο Ολυμπιακός και το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του Πρωταθλητή σήμερα αναφέρει πως οι Πειραιώτες ψάχνουν για έναν κεντρικό χαφ και το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι ξανά αυτό του Πέπε.

Ο Πέδρο Φιλίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι ο χαφ τη Γκιμαράες, τον οποίο ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς τόσο το περασμένο καλοκαίρι όσο και τον Γενάρη, όμως η τιμή του ήταν απαγορευτική και προτιμήθηκε ο Καφού.

«Λόγο» στη μεταγραφή του έχει και η Μπενφίκα. Οι «Αετοί» έχουν το 50% των δικαιωμάτων του 23χρονου μέσου και παράλληλα δικαίωμα… άποψης για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο παίκτης. Γι’ αυτό και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το κόστος της μεταγραφής εφόσον προχωρήσει, θα φτάσει τα 5 εκατομμύρια ευρώ!

Από εκεί και πέρα, για ακόμα μία ημέρα υπάρχουν πληροφορίες για το μέλλον του Αχμέντ Χασάν, τον οποίο έχει ζητήσει ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό. Ο δανεισμός του Αιγύπτιου ολοκληρώθηκε, όμως ο κόουτς τον θέλει ξανά πίσω και όλα δείχνουν πως θα βρει τρόπος να παραμείνει στο Λιμάνι.