Facebook Pixel «Διαχειριστής με ημερομηνία λήξης ο Αδαμίδης»
| 2011-10-26 21:38:00

«Διαχειριστής με ημερομηνία λήξης ο Αδαμίδης»

«Διαχειριστής με ημερομηνία λήξης ο Αδαμίδης»

Αυτή την άποψη εξέφρασε ο Άκης Ζήκος για τον πρόεδρο της ΑΕΚ όταν ερωτήθηκε για όσα συμβαίνουν στην ομάδα του “Δικέφαλου αετού”.

Ο Ζήκος βρέθηκε σε εκδήλωση της Adidas όπου φάνηκε απαισιόδοξος σχολιάζοντας την κατάσταση στην ΑΕΚ, λέγοντας πως στην Ένωση πάντα είναι ανικανοποίητοι και ψάχνουν συνεχώς κάτι διαφορετικό.

«Η ΑΕΚ πάντα περνά δύσκολες στιγμές. Είμαστε και λίγο ανικανοποίητοι στην ΑΕΚ πάντα. Είτε είναι καλή, είτε κακή η διοίκηση. Τώρα είναι και η συγκυρία με την χώρα μας που περνά δύσκολες στιγμές. Δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι φαύλος κύκλος. Πως μπορείς να κάνεις διαχείριση χωρίς πλάνο και χρήματα. Είχαμε αυτό στην ΑΕΚ, θέλαμε το άλλο.

Το 2004 ξεκινήσαμε με αργά και σταθερά βήματα και τέσσερα χρόνια μετά, είχαμε φτάσει σε ένα σημείο. Δεν υπάρχει συνέχεια όμως, σε ότι γίνεται στην ΑΕΚ. Δεν μπορείς να θες να φύγει κάτι, αν δεν έχεις αντικατάσταση. Αν είσαι απλά διαχειριστής όπως ο Αδαμίδης, αργά ή γρήγορα έχεις ημερομηνία λήξης. Δυστυχώς οι παίκτες και προπονητής την πληρώνουν πάντα. Αυτοί πάνε για προπόνηση κάθε μέρα και παίζουν στα παιχνίδια. Εύχομαι να βρεθεί ένας άνθρωπος να πάρει την ΑΕΚ και να την οδηγήσει. Είναι τεράστια ομάδα», ήταν τα λόγια του παλαίμαχου άσου της Ένωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags