Σε ρυθμούς τελικού κινείται τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός, καθώς μπορεί να ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, ωστόσο όπως είναι λογικό, ο Πέδρο Μαρτίνς δουλεύει παράλληλα για το πρώτο μεγάλο ματς, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ στις 30 Αυγούστου.

Όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα, οι δύο ομάδες θα κατέβουν με τα περσινά ρόστερ και πολλές απουσίες, καθώς υπάρχουν παίκτες που έχουν φύγει και άλλοι που έχουν πωληθεί. Ο μεγαλύτερες απώλειες για τους Πειραιώτες είναι αυτή των Τσιμίκα και Ελαμπντελαουί, των δύο βασικών μπακ, καθώς ο πρώτος πήγε στη Λίβερπουλ και ο δεύτερος στη Γαλατάσαράι.

Προφανώς και αυτή η εξέλιξη έχει δημιουργήσει πλέον τεράστιο πονοκέφαλο στον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς θυμίζουμε πως παρότι έχει ήδη αποκτήσει τους αντικαταστάτες τους Ραφίνια και Χολέμπας, αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν. Έτσι λοιπόν, θα προχωρήσει στο plan B και με παίκτες που μέχρι τώρα δεν υπολογίζονταν.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός αναμένεται να κατέβει με... πειραματική ενδεκάδα στον τελικό, καθώς υπάρχουν μόνο δύο κανονικά μπακ, ο Βασίλης Τοροσίδης που αναμένεται να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά το παιχνίδι και ο νεαρός Απόστολος Μαρτίνης.

Ένας εκ των δύο όμως θα πάρει φανέλα βασικού και αυτός θα είναι ο έμπειρος "Τόρο", καθώς ο Μαρτίνς φοβάται πως ο νεαρός δεν είναι έτοιμος για να πέσει στα βαθιά και να παίξει σε ένα παιχνίδι που κρίνει τίτλο.

Και ο Τοροσίδης όμως δεν θα παίξει στη θέση του, καθώς προορίζεται για το αριστερό άκρο της άμυνας, όπου βέβαια έχει ανάλογη εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί εκεί τα προηγούμενα χρόνια τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην Εθνική. Το εντυπωσιακό όμως αφορά τον παίκτη που θα καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ, καθώς αυτός θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ο νεαρός Σέρβος, που είχε βάλει και γκολάρα στο ντέρμπι των πλέι οφ κόντρα στην AΕΚ, είναι εξτρέμ όμως ελλείψει άλλου θα γυρίσει στα μετόπισθεν. Ο Μαρτίνς άλλωστε ήταν προετοιμασμένος γι' αυτή την εξέλιξη και γι' αυτό τον είχε δοκιμάσει φέτος στα ματς πρωταθλήματος σε αυτή τη θέση και η απόδοσή του ήταν απόλυτα ικανοποιητική.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα, δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές, με εξαίρεση τη θέση του τερματοφύλακα, όπου οι φίλοι του Ολυμπιακού θα… ξαναζήσουν τον εφιάλτη του Μπόμπι Αλέν και της Γουλβς.

Ο νεαρός Γάλλος, που είχε υποπέσει σε τεράστιο λάθος στο τελευταίο ματς της Ευρώπης, προετοιμάζεται για βασικός κάτω από τα γκολπόστ, καθώς ο Ζοσέ Σα δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος στον τελικό. Υπάρχουν πάντως και κάποια σενάρια, που θέλουν τον 18χρονο Τζολάκη να... κλέβει στο παρά πέντε τη θέση από τον Αλέν! Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει καλύτερη εικόνα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tρελός Μαρινάκης! Έκλεισε τον "φονιά" - Τα... έσκασε για χάρη του Μαρτίνς - Σήμερα οι ανακοινώσεις!