Καρίμ Ανσαριφάρντ – ΑΕΚ: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς οι συζητήσεις με τον παίκτη βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο επίπεδο και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να πέσουν και οι υπογραφές.

Ο 30χρονος φορ, που είναι γνωστός στην Ελλάδα από το πολύ καλό πέρασμά του από Πανιώνιο και Ολυμπιακό, συζητάει εδώ και μέρες κάτω από άκρα μυστικότητα με την Ένωση και όλα δείχνουν πως είμαστε κοντά στο deal. Ο Ιρανός διεθνής αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, ενώ αξίζει να τονίσουμε πως οι Κιτρινόμαυροι θα τον αποκτήσουν… τζάμπα, αφού σήμερα έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαλίγια του Κατάρ όπου αγωνιζόταν την σεζόν που πέρασε.

Στο προηγούμενο πέρασμα του από τη χώρα μας ο Καρίμ είχε σε τρία χρόνια 99 συμμετοχές σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό και συνολικά 37 γκολ και 13 ασίστ. Στο Κατάρ τη σεζόν που πέρασε σε 18 αγωνες είχε έξι γκολ και μία ασίστ. Μετά την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε από το καλοκαίρι του 2018 ο Ανσαριφάρντ επιστρέφει στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ και σε αυτό έπαιξε ρόλο και η εντυπωσιακή Ελληνίδα σύζυγός του.

Ο Ιρανός άσος είναι παντρεμένος με τη γνωστή επιχειρηματία Αλεξάνδρα Σοφία Καλούλη, η οποία πάντα στηρίζει όλες τις επιλογές του και λογικά θα την… θαυμάζουμε τη νέα σεζόν και στο ΟΑΚΑ!