Facebook Pixel ΑΕΚ: Το γκολ του Ανσαριφάρντ με τη φανέλα του Ολυμπιακού
| 2020-08-25 19:50:00

Αυτό είναι το μοναδικό γκολ που έβαλε ο Ανσαριφάρντ κόντρα στην ΑΕΚ!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Αυτό είναι το μοναδικό γκολ που έβαλε ο Ανσαριφάρντ κόντρα στην ΑΕΚ!

ΑΕΚ: Δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος προβάρει τα κιτρινόμαυρα. Ο Ιρανός επιθετικός έχει μείνει στο θυμικό των Ελλήνων οπαδών από τη διετία (2015-2017) που είχε στον Πανιώνιο, κατά την οποία είχε 14 γκολ σε 44 ματς, αλλά και τη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Ο 30χρονος φορ που ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ έχει σκοράρει μόνο μια φορά εναντίον της νέας του ομάδας! Ήταν τη σεζόν 2017-2018, όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, μία χρονιά την οποία ολοκλήρωσε με 18 γκολ σε 34 αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα ο Ανσαριφάρντ σκόραρε στις 4 Φεβρουαρίου 2018 στο περίφημο παιχνίδι, το οποίο άνοιξε τον δρόμο στην Ένωση για την κατάκτηση του τίτλου μετά από 24 χρόνια.

Το παιχνίδι ήταν στο 0-0 κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ο Πέρσης γκολτζής σκόραρε στο 81' και δημιούργησε κύματα ενθουσιασμού στο Καραϊσκάκη.

Τα πανηγύρια των Ερυθρόλευκων οπαδών όμως κράτησαν μόνο για 6 λεπτά. Στο 87' η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Τσιγκρίνσκι και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Γιακουμάκης έφερε τα πάνω κάτω σημειώνοντας το τελικό 1-2, το οποίο ήταν καθοριστικότατο για την πορεία του Δικεφάλου μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Θυμηθείτε το ματς:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags