Facebook Pixel Αποκάλυψη: Αυτά είναι τα "άγνωστα κρούσματα" κορωνοϊού στη Superleague
| 2020-08-27 10:15:00

Τα "άγνωστα κρούσματα" κορωνοϊού στη Superleague - Το μεγάλο όνομα και το πρωτοκλασάτο στέλεχος!

Sportdog Team
Τα "άγνωστα κρούσματα" κορωνοϊού στη Superleague - Το μεγάλο όνομα και το πρωτοκλασάτο στέλεχος!

Superleague - κορωνοϊός: Την περασμένη Παρασκευή έγινε γνωστό πως παίκτης του Παναθηναϊκού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ήταν το πρώτο κρούσμα στο Κορωπί και στους "πράσινους" και όπως επίσης γράφτηκε αφορούσε ποδοσφαιριστή απο το γκρουπ των "κομμένων", που έχουν δημιουργήσει οι Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιατος, δηλαδή με αυτούς που δεν υπολογίζουν για την νέα σεζόν.

Το λαγωνικό του σκύλου που κινείται στα Μεσόγεια έμαθε πως πρόκειται για τον 20χρονο ταλαντούχο αμυντικό Αντριάνο Σκεντεράι, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Εθνικό. Το παιδί αν και ασυμπτωματικό μπήκε στην απομόνωση, ενώ οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται κανονικά. 

Αξίζει, δε, να τονιστεί ότι παράλληλα με τις προπονήσεις όλοι οι συμμετέχοντες υποβάλλονται σε επαναλαμβανόμενα τεστ για τον κορωνοϊό, σε όλες τις ομάδες.

Θυμίζω πως ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η περασμένη σεζόν το πρώτο κρούσμα στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε ανιχνυτεί στην Ξάνθη, πριν απο το ματς με τη Λαμία για τα πλέι άουτ. Δεν είχε και τότε ανακοινωθεί το ονομά του, αλλά επρόκειτο για τον 19χρονο Σέρβο κίπερ Νίκολα Στεπάνοβιτς.

Επίσης, το τελευταίο κρούσμα που εμφανίστηκε πάλι στην Ξανθη, αφορά στέλεχος της ομάδας και συγκεκριμένα τον Γιάννη Παπαδημητρίου, που επίσης είναι σε απομόνωση κι ασυμπτωματικός.

Υπενθυμίζεται ότι θετικοί στον ιό βρέθηκαν μέχρι τώρα δύο παίκτες του Ολυμπιακού (Σεμέδο, Τζολάκης), ενώ απο δύο κρούσματα υπήρξαν σε Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ.

Στον Δικέφαλο ο Μίροσλαβ Στόχ ανακοίνωσε απο μόνος του πως βρέθηκε θετικός και λίγο καιρό αργότερα αποχώρησε από την ομάδα (ήταν βεβαια στην... έξοδο απο πριν). 

Το δευτερο κρούσμα ποτέ δεν ανακοινώθηκε και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο σκύλος επρόκειτο για τον Αμρ Ουάρντα. Γι' αυτό άλλωστε τον λόγο ο Αιγύπτιος δεν είχε ακολουθησει την αποστολή στην προετοιμασία στο Πήλιο και δεν έπαιξε στα φιλικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags