Facebook Pixel Γκιλιέρμε – Ολυμπιακός: Πίεζε σαν… τρελός να φύγει ο Γκιλιέρμε – "Κρέμασε" τον Ολυμπιακό – ΤΡΕΛΑ λεφτά από… Τσάβι!
| 2020-08-27 21:38:00

Πίεζε σαν… τρελός να φύγει ο Γκιλιέρμε – "Κρέμασε" τον Ολυμπιακό – ΤΡΕΛΑ λεφτά από… Τσάβι!

Sportdog Team
Πίεζε σαν… τρελός να φύγει ο Γκιλιέρμε – "Κρέμασε" τον Ολυμπιακό – ΤΡΕΛΑ λεφτά από… Τσάβι!

Γκιλιέρμε – Ολυμπιακός: Οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Γκιλιέρμε, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ και συγκεκριμένα στην Αλ Σαντ, στην οποία προπονητής είναι ο Τσάβι.

Ο Βραζιλιάνος είχε έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, ωστόσο από τη στιγμή που εμφανίστηκε η ομάδα από το Κατάρ, δεν υπήρχε άλλη σκέψη στο μυαλό του. Ο έμπειρος χαφ ήθελε να φύγει πάση θυσία και για αυτό δεν συζήτησε την πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσαν από το Λιμάνι.

Ο Γκιλιέρμε αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες ώρες ένα «χρυσό» συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο οι ετήσιες αποδοχές του θα ξεπερνούν κατά πολύ τα δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάνει τα τρία εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο!

Τα ποσά είναι… τρελά και για αυτό ο παίκτης πίεζε στου Ρέντη για να τον αφήσουν να φύγει, με τον Ολυμπιακό να κλείνει τελικά το deal με την Αλ Σαντ στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Στον Ολυμπιακό πάντως θα ήθελαν να κρατήσουν τον Γκιλιέρμε ή έστω να καθυστερήσουν τη μεταγραφή του για να παίξει στον τελικό της Κυριακής με την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος όμως μόλις είδε τα… πετροδόλαρα, δεν άκουγε τίποτα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags