Facebook Pixel Ολυμπιακός: Nέα "μπαμ" μετά τον Πέπε, παίρνει τρεις χάφαρους
| 2020-09-01 12:50:00

Nέα μπαμ μετά τον Πέπε - Παίρνει τρεις χάφαρους - Διαβάστε ονόματα - Σκάει πρόταση +20.000.000!

Sportdog Team
Nέα μπαμ μετά τον Πέπε - Παίρνει τρεις χάφαρους - Διαβάστε ονόματα - Σκάει πρόταση +20.000.000!

Ολυμπιακός: Ο Γκιλιέρμε είναι πλέον και με τη βούλα παίκτης της Αλ Σαντ ενώ αυτή (η βούλα) ουσιαστικά απομένει για να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού ο Πέπε Ροντρίγκες.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, που προέρχονται από πηγές της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, η απόκτηση του Πορτογάλου μέσου από την Γκιμαράες, αποτελεί πλέον θέμα χρόνου κι... άφιξής του στην Αθήνα, για να κλείσει.

Ο Πέπε Ρoντρίγκες, που είναι ο εκλεκτός του Μαρτίνς, με τον τελευταίο να επιμένει στην πάση θυσία απόκτησή του (ακόμη κι αν το κόστος αγοράς του ανεβεί κατά 1 εκατομμύριο, όπως προέκυψε τις τελευταίες ώρες), δεν θα αποτελέσει όμως, τη μοναδική προσθήκη στη μεσαία γραμμή των Πρωταθλητών ενόψει της νέας σεζόν. Τι εννοώ;

Ο Oλυμπιακός μαζί με τον Πέπε θα πάει για την απόκτηση τριών κεντρικών χαφ! Ναι, όπως σας το γράφω! Ο πρώτος θα είναι ο μέσος της Γκιμαράες. "Κλειδωμένο"... Ο δεύτερος θα είναι ο συμπατριώτης του Τιάγκο Σίλβα, της Νότιγχαμ. "κλειδωμένο" κι αυτό... Δεν θα αρκεστεί όμως, στο εν λόγω πορτογαλικό δίδυμο αφού ήδη κάνει συζητήσεις και με άλλους παίκτες για να κάνει... τρίο!



Η δύσκολη αλλά υπαρκτή υπόθεση Εμβιλά το αποδεικνύει. Ο διάσημος Γάλλος της Σεντ Ετιέν δεν προορίζεται για αντι-Γκιλιερμε. Για την ακρίβεια για έναν από τους τρεις αντι-Γκιλιερμε που θα καταφτάσουν στο μεγάλο λιμάνι. Κι αν δεν κάτσει του Εμβιλά, δεδομένα οι "ερυθρόλευκοι" θα κινηθούν για άλλον μέσο, πιθανότατα κι αυτός από την αγορά του Σαμπιονά, εκεί δηλαδή που οι Μοντεστό - Ανιγκό έχουν τα σπουδαία κονέ.

Η τριπλή ενίσχυση στον άξονα του Ολυμπιακού, δηλαδή με Πέπε - Τιάγκο Σίλβα - Εμβιλά ή κάποιον άλλον, δεν υποδηλώνει μόνο την πρόθεση του Μαρτίνς την νέα σεζόν να παίζει με 3άδα αλά Γκιλιέρμε - Μπουχαλάκη - Καμαρά (της σεζόν που ολοκληρώθηκε). 

Ο Καμαρά, που κάνει θραύση στην Αγγλία και είναι πολύ πιθανό να φέρει πρόταση που δεν θα μπορεί να πεις όχι από πρεμιερλιγκάτη ομάδα, μέσα στον Σεπτέμβρη. Ακόμη κι αν δεν γίνει τώρα όμως, το πιθανότερο είναι πρόταση plus 20 εκατ. ευρώ για τον Καμαρά να σκάσει τον Δεκέμβριο - Γενάρη. 

Οπότε στον Ολυμπιακό θέλουν απο πριν να είναι καλυμένοι για αυτο το ενδεχόμενο. Κι αγωνιστικά να υπάρχει αντικαταστάτης του αλλά και... οικονομικά αφού αν βγουν στην αγορά αφού έχουν μοσχοπουλήσει τον Καμαρά, για τον αντικαταστάτη του οι ομάδες θα ζητάνε φυσιολογικά περισσότερα, ποντάροντας στην "ανάγκη" των "ερυθρόλευκων", αλλά και στο ότι τα πήραν "χοντρά" από την πώληση του παίκτη τους. Οι αγοραπωλησίες θέλουν και προγραμματισμό και στρατηγική, μην το ξεχνάμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέος Ποντένσε! Aυτόν τον εξτρέμ θέλει να φέρει ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Τον έχεις ξανακούσει;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags