Εθνική Ελλάδας: Με δίδυμο Σβάρνα-Σταφυλίδη στα στόπερ και τον Παυλίδη στην κορυφή της επίθεσης προσανατολίζεται να παρατάξει ο Τζον Φαν'τ Σιπ την Ελλάδα στο αυριανό (21:45) παιχνίδι με τη Σλοβενία.
Παράλληλα, εκτός ενδεκάδας θα μείνουν οι Φορτούνης και Μάνταλος, για τους οποίους υπάρχει η εκτίμηση πως θα είναι βασικοί σε επόμενα ματς.
Συγκεκριμένα, το πιθανότερο είναι η Ελλάδα να ξεκινήσει με σύστημα 4-2-3-1. Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπακάκη και Τσιμίκα στα άκρα της άμυνας και τους Σβάρνα-Σταφυλίδη στο κέντρο, αν και υπάρχει η επιλογή του Σιόβα.
Κατά τα άλλα, Ζέκα και Μπουχαλάκης είναι το επικρατέστερο δίδυμο για τα χαφ, με τους Μπακασέτα, Λημνιό και Μασούρα να κινούνται πίσω από τον Παυλίδη.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο