Facebook Pixel «Να βγούμε νικητές»
| 2011-10-27 22:54:00

«Να βγούμε νικητές»

«Να βγούμε νικητές»

Η ΑΕΚ πρέπει να βγει έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Άρη και δεν παίζει καμία σημασία ότι οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν πάρει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Γιώργο Κλωναρίδη.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ παραχώρησε δηλώσεις στη Nova ενόψει του αγώνα με τον Άρη και αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που αναμένεται να πάρει από τον Νίκο Κωστένογλου.

«Έχουμε προχωρήσει από τα τελευταία δύο παιχνίδια. Όλοι οι παίκτες τα έχουμε ξεπεράσει. Στόχος μας είναι να μπούμε στο γήπεδο και να βγούμε νικητές», δήλωσε αρχικά ο νεαρός χαφ και συνεχίσε αναφέρομενος στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη και που πρέπει να χτυπήσει η ομάδα του:

«Το να παίζεις απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα στη Σούπερ Λιγκ δεν είναι εύκολο. Δεν λέει τίποτα ότι ο Άρης δεν έχει κερδίσει ακόμα. Εμείς οφείλουμε να βγούμε έτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε τη νίκη».

Σε προσωπικό επίπεδο και τις ευκαιρίες που περιμένει από τον Κωστένογλου είπε: «Είμαι σίγουρος ότι αν προπονηθώ σωστά και δείξω την αξία μου μέσα από την προπόνηση ο προπονητής θα μου δώσει χρόνο συμμετοχής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags