Facebook Pixel ΑΕΚ - Μάρκο Λιβάγια: "Βόμβα" από το πουθενά για Λιβάγια - Παρασκήνιο-φωτιά - Ύποπτο σχέδιο με... θύμα την ΑΕΚ!
| 2020-09-04 08:52:00

"Βόμβα" από το πουθενά για Λιβάγια - Παρασκήνιο-φωτιά - Ύποπτο σχέδιο με... θύμα την ΑΕΚ!

Sportdog Team
"Βόμβα" από το πουθενά για Λιβάγια - Παρασκήνιο-φωτιά - Ύποπτο σχέδιο με... θύμα την ΑΕΚ!

ΑΕΚ - Μάρκο Λιβάγια: Ανοιχτό παραμένει το ζήτημα ανανέωσης του Κροάτη επιθετικού, καθώς στις πρώτες συζητήσεις παρατηρήθηκε μια διαφορά στο οικονομικό με τους Κιτρινόμαυρους.

Ο Λιβάγια αποτελεί ισχυρό περιουσιακό στοιχείο για την ΑΕΚ, που φυσικά θα ήθελε να τον κρατήσει στην ομάδα, ωστόσο οι φήμες και τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος από τη Φενέρ δίνουν και παίρνουν.

Σήμερα, στην "Sportday" γίνεται λόγος για πίεση, είτε από την πλευρά του παίκτη, είτε από πλευράς Φενέρ, προκειμένου να μετακομίσει ο Κροάτης στην Τουρκία, με τα δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας να το πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η Φενέρμπαχτσε προσέφερε 2 εκατομμύρια ευρώ στον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος λάμβανε 800 χιλιάδες ευρώ στην ΑΕΚ. Στη συνέχεια, ο Κροάτης φορ απέρριψε την προσφορά ανανέωσης της ΑΕΚ για 1,2 εκατομμύρια ευρώ τον τελευταίο χρόνο της σύμβασής του. Ο μάνατζερ του Λιβάγια, ο οποίος είναι ίδιος με τον Λέμος, υποσχέθηκε στην Φενέρ να πείσει την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags