Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Κώστας Τσιμίκας: Έξυπνη βόμβα Σπανού - Αδιανόητος Φαν’τ Σιπ με Τσιμίκα - Νέος Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό
| 2020-09-05 20:08:00

Έξυπνη βόμβα Σπανού - Αδιανόητος Φαν’τ Σιπ με Τσιμίκα - Νέος Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό

Οι Μιχείες
Έξυπνη βόμβα Σπανού - Αδιανόητος Φαν’τ Σιπ με Τσιμίκα - Νέος Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό

Αποκαλύψεις-φωτιά στη νέα ραδιοφωνική εκπομπή του sportdog.

Το Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89!

Καθημερινά, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00! Και στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου κυριαρχούν τα παρασκήνια και οι αθλητικές αποκαλύψεις, ενώ θα υπάρχουν όπως και σήμερα συνεντεύξεις και παρεμβάσεις στον αέρα που θα συζητηθούν.

Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr και μπορείτε κάποια από αυτά να τα διαβάσετε παρακάτω…

** Ο Ατρόμητος έχει σχεδόν κλείσει, απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις και οι υπογραφές, τον Γιάννη Οικονομίδη. Ο 22χρονος μέσος μετράει 43 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ την τελευταία διετία. Είναι προϊόν των Ακαδημιών του Πανιωνίου και ήταν από τους λίγους που ξεχώρισαν πέρυσι, στη σεζόν που η ομάδα της Νέας Σμύρνης υποβιβάστηκε. Η μεταγραφή έχει τελειώσει και είναι θέμα ημερών. Ο Οικονομίδης είναι βασικό στέλεχος στην Ελπίδων!

** Μεγάλος ντόρος έχει γίνει για τη θέση του αριστερού μπακ της Εθνικής. Ο Κώστας Τσίμικας πάντως δεν… κόπηκε λόγω κορωνοϊού από το ματς της Πέμπτης. Ο κόουτς είχε αποφασίσει να ξεκινήσει ο Γιαννούλης βασικός και η δεύτερη επιλογή του Φαν’τ Σιπ ήταν ο Κυριακόπουλος. Ο Τσιμίκας και υγιής να ήταν, δεν θα ξεκινούσε κόντρα στη Σλοβενία.

** Ο Ραφίνια έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στου Ρέντη με την επαγγελματική του στάση. Πρώτος πηγαίνει στις προπονήσεις, τελευταίος αποχωρεί. Θυμίζει Βαλμπουενά! Μάλιστα, δεν αφήνει κανέναν, ούτε τους πιτσιρικάδες από την Κ19 χωρίς να τους χαιρετίσει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-βόμβα από Καρυπίδη! Παίρνει παικταρά από κορυφαία ομάδα της Αθήνας – Τρέλα στον Άρη
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags