Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Έρχεται φορ έκπληξη στον ΠΑΟΚ - Πού θα βλέπουμε Παναθηναϊκό - Το πρώτο "μπαμ" του Ίβιτς!
| 2020-09-07 17:31:00

Έρχεται φορ έκπληξη στον ΠΑΟΚ - Πού θα βλέπουμε Παναθηναϊκό - Το πρώτο "μπαμ" του Ίβιτς!

Του Αδέσποτου
Έρχεται φορ έκπληξη στον ΠΑΟΚ - Πού θα βλέπουμε Παναθηναϊκό - Το πρώτο "μπαμ" του Ίβιτς!

Ο… νέος Καρεμπέ του Ολυμπιακού. Ποιος ακολουθεί τον Λημνιό.

Aπολαυστική και… γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr «Οι Αδέσποτοι» στον ραδιοφωνικό «αέρα» του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00 – 17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ειδήσεις!

Διαβάστε τα κυριότερα που ακούστηκαν στον ραδιοφωνικό αέρα της εκπομπής του Sportdog.gr και τα οποία αφορούν τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ, το Παναθηναϊκός TV και την πρόταση της NOVA στο Τριφύλλι, τη μεταγραφή του Εμβιλά στον Ολυμπιακό και την πώληση που ετοιμάζει ο Ίλια Ίβιτς στην ΑΕΚ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ακούσετε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ

** Θέμα χρόνου να φύγει ο Λημνιός από τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας άσος κατάφερε να βρει πρόταση, αλλά όχι με 5-6 εκατομμύρια που ήθελαν στον ΠΑΟΚ. Φεύγει με 2.8 εκατ. ευρώ και πάει στην Κολωνία, με ποσοστό μεταπώλησης 10%. Είναι μία μεταγραφή με την υπογραφή του μεγαλοατζέντη Φάλι Ραμαντάνι. Βέβαια, ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Όλοφ Ρέμπε, που έχει διασυνδέσεις στη Γερμανία.

** Ακολουθεί και η πώληση του Τσούμπα Άκπομ, αλλά μετά το ματς με την Μπενφίκα. Θα φύγει με 2-2.5 εκατομμύρια ευρώ. Στον ΠΑΟΚ μάλιστα έχουν δουλέψει μεταγραφή επιθετικού, όνομα που δεν έχει διαρρεύσει. Θα είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες, αλλά θα έρθει, αφού πουληθεί ο Άκπομ!

** Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στο να κλείσει και αριστερό μπακ. Αλλά δεν έρχεται για βασικός ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα. Έρχεται για αναπληρωματικός, όχι για αντι-Γιαννούλης. Ο ΠΑΟΚ αν ήθελε να πουλήσει τον Γιαννούλη με 2-3 εκατ. ευρώ, θα τον είχε δώσει. Στην Τούμπα έχουν αποφασίσει να περιμένουν μέχρι 20 Σεπτεμβρίου, μήπως και έρθει πρόταση πάνω από έξι ή οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Αν δεν έρθει, τότε θα ασχοληθούν με τις πιο χαμηλές προτάσεις.  

** Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ζητήσει την απόκτηση του Πέπε, ακόμα κι αν έμενε ο Γκιλιέρμε. Ο Εμβιλά προέκυψε στην πορεία και δεν θα γινόταν κίνηση για τη μεταγραφή του εάν δεν πωλούταν ο Βραζιλιάνος. Ο Εμβιλά αποτελεί μεταγραφικό "προϊόν" του γαλλικού lobby στον Ολυμπιακό. Η συμφωνία των Πειραιωτών με τον παίκτη ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, ποσό που θα τον μετατρέψει στον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του πρωταθλήματος, ενώ περίπου 1,5 εκατ. ευρώ θα κοστίσει η μεταγραφή του από τη Σεντ Ετιέν. Ήδη κάποιοι έχουν... βαφτίσει τον Γάλλο ως "νέο Καρεμπέ", ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι θα είναι για τον Ολυμπιακό ο... Βαλμπουενά του 2020.

** ** Δεν υπάρχει πρόταση ύψους 7 εκατ. της Nova στον Παναθηναϊκό. Το συνδρομητικό κανάλι αύξησε την προσφορά του στα 6 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους (η αρχική πρόταση ήταν 5,7 εκατ.), με τα οποία το ποσό μπορεί να φτάσει τα 6,5 εκατ. Ερωτηματικό αποτελεί το τι θα γίνει με το "Παναθηναϊκός TV", που έχει εξασφαλίσει αρκετές μετοδόσεις από τον Ερασιτέχνη. Ακούγεται ως σενάριο το ενδεχόμενο να κάνει τις παραγωγές των αγώνων το "Παναθηναϊκός TV" και να τις δίνει στη Nova. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαπραγμάτευση και η επιστροφή ή μη του Τριφυλλιού στο συνδρομητικό κανάλι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο 48ωρο.

** Το ενδιαφέρον της Λεγανές για Μπακάκη είναι μία δουλειά του Ίλια Ίβιτς για να δείξει πως και αυτός μπορεί να πουλήσει. Γιατί είχε μείνει εκτός και από τις υποθέσεις των Ινσούα, Οικονόμου και Μπάρκα. Μόνο με τον Ανσαριφάρντ είχε άμεση εμπλοκή ο τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ, γι’ αυτό και θέλει τώρα να δραστηριοποιηθεί, φέρνοντας πρόταση στην Ένωση. Οι απαιτήσεις του Δικεφάλου για τον Μπακάκη ξεκινούν από το ένα εκατ. ευρώ. Ο Ίβιτς έχει καλές άκρες στη Λεγανές, όπου είχε πάει ως μάνατζερ τον Σιόβα. Ο Σέρβος βρίσκεται σε επαφή με τον μέτοχο της της ισπανικής ομάδας, Φελίπε Μορένο, όπως με την Μαρία Βικτόρια Παβόν, σύζυγο του προέδρου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα με κορυφαίο άσο του ΠΑΟΚ - Συνάντηση με Σαββίδη - Ζητάει ΤΡΕΛΑ λεφτά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags