Facebook Pixel Sportdog.gr | Στην αντεπίθεση ο Μπάρκας! Έτσι απαντά σε όσους του ασκούν κριτική
| 2020-09-11 15:38:00

Στην αντεπίθεση ο Μπάρκας! Έτσι απαντά σε όσους του ασκούν κριτική

Sportdog Team
Στην αντεπίθεση ο Μπάρκας! Έτσι απαντά σε όσους του ασκούν κριτική

Η Σέλτικ έδωσε 4,5 εκατομμύρια λίρες στην ΑΕΚ (ήτοι, σχεδόν έξι εκατομμύρια ευρώ) για την απόκτηση του «δικού μας», Βασίλη Μπάρκα, όμως δεν είχε και το καλύτερο ξεκίνημα στη Σκωτία. Μάλιστα, δεν έλειψαν οι συγκρίσεις με τον περσινό τερματοφύλακα της ομάδας, Fraser Forster, με τον Andy Walker να είναι ο τελευταίος που άσκησε κριτική στον Έλληνα διεθνή. Κάτι που… πόνεσε αρκετά τους «Κέλτες», ήταν ο πρόωρος αποκλεισμός από το Champions League, από την ουγγρική Ferencvaros.

Ο Μπάρκας που αγωνίστηκε βασικός και στα δύο παιχνίδια της εθνικής Ελλάδος, κόντρα σε Σλοβενία και Κόσοβο για το Nations League, «έσπασε τη σιωπή του» μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας μας: «Το σκωτσέζικο πρωτάθλημα είναι διαφορετικό για μένα. Πρέπει να προσαρμοστώ σε αυτό και δεν είναι εύκολο. Δουλεύω σκληρά καθημερινά και είμαι ήρεμος. Σίγουρα θα μου πάρει χρόνο να προσαρμοστώ. Στη Celtic υπάρχει πίεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Αλλά οι συμπαίκτες μου πιστεύουν σε μένα και είναι πολύ θερμοί μαζί μου, όπως και οι άνθρωποι στη Σκωτία. Με το passing game θα συνηθίσω τους συμπαίκτες μου και θα μάθω από αυτούς. Θα δουλέψω για να γίνω καλύτερος keeper. Απόλαυσα τη διεθνή διακοπή, ήταν αρκετά διαφορετική αυτή τη φορά με όλους τους περιορισμούς, αλλά ήμουν συνηθισμένος γιατί στη Σκωτία συνέχεια περνάμε τεστ. Ξεκινήσαμε με δύο θετικά αποτελέσματα και είμαστε το φαβορί για το γκρουπ. Ο προπονητής μας, John van ‘t Schip, θέλει να βελτιωθούμε και μπορείτε να δείτε και τα αποτελέσματα.Έχω δυνατό ανταγωνισμό για τη θέση του τερματοφύλακα και στην εθνική ομάδα και αυτό είναι επίσης θετικό».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags