Πολύ λίγες οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ενώ οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, το ΑΠΟΕΛ με Αίλτον στο 3' και η Ανόρθωση με Λαβόρδε στο 10'. Η ομάδα της Αμμοχώστου ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 λόγω αποβολής του Λαμπάν στο 90+2' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μέτριο θέαμα παρουσίασαν οι δύο ομάδες στο πρώτο 45λεπτο, και παρόλο ότι είχαν δύο πολύ καλές φάσεις για να σκοράρουν στο πρώτο 10λεπτο, στην συνέχεια περιορίστηκαν σε αλληλοεξόντωση, με συνέπεια να δημιουργηθούν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, κυρίως από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν δοκάρι μόλις στο 3ο λεπτό με την κεφαλιά του Αίλτον, μετά από σέντρα του Τρισκόφσκι, ενώ δοκάρι είχε και η Ανόρθωση στο 10' με τον Λαβόρδε με πλασέ του Λαβόρδε, μετά από πάσα του Οκκά.

Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα στην συνέχεια, σε αντίθεση με την ομάδα του Ρόνι Λέβι που είχε μια μεγάλη ευκαιρία στο 29' με τον Οκκά, που βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην μικρή περιοχή του Πάρντο, όμως το πλάσε ήταν πολύ άστοχο.

Στην επανάληψη, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πέρασε στον αγώνα τον Γιάχιτς και απέσυρε τον Ατόρνο, τοποθετώντας τον Πίντο σε οργανωτικό ρόλο. Η κίνηση αυτή έδωσε νέα επιθετική πνοή στους γαλαζοκίτρινους που αύξησαν την πίεση στην Ανόρθωση, η οποία περιορίστηκε στα αμυντικά της καθήκοντας και δεν άφηνε μεγάλα περιθώρια σε αποτελεσματική επιθετική οργάνωση στο ΑΠΟΕΛ.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς ανέβαζε στροφές, πήρε όλες τις πρωτοβουλίες ωστόσο είχε μόνο μια καλή φάση στο 80' με το σουτ του Τρισκόφσκι, που απέκρουσε ο Κόζατσικ. Στα τελευταία λεπτά, ο Λέβι ρίσκαρε και έριξε στον αγώνα τον Κωνσταντίνου, άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 και διεκδίκησε το τρίποντο. Με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή τίποτα δεν άλλαξε.

Πηγή: shootandgoal.com

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr