Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9.

Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Διαβάστε παρακάτω κάποια από τα θέματα που συζητήθηκαν στην εκπομπή του Sportdog.gr, την οποία και μπορείτε να ακούσετε ξανά ΕΔΩ

** Μεγάλος σάλος γίνεται τις τελευταίες ώρες σχετικά με ένα… ροζ βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, με πρωταγωνίστρια παίκτρια του Big Brother. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η… περιβόητη παίκτρια του Big Brother με την οποία ασχολείται σήμερα σχεδόν όλη η Ελλάδα, έχει κάνει… πέρασμα από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο παρελθόν, επί διοίκησης Ζαγοράκη, η συγκεκριμένη παίκτρια του ριάλιτι δούλευε για την ΠΑΕ!

** Από το πρωί κυκλοφορεί το όνομα του Ζελιχμάν Μπακάεφ για την ΑΕΚ. Ο 24χρονος διεθνής Ρώσος χαφ είναι μία εξαιρετική περίπτωση και δεν είναι τυχαίο πως η αξία του στο transfermarkt είναι στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Το όνομά του βρίσκεται στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» εδώ και πολύ καιρό, καθώς τον είχαν ξεχωρίσει ως αντι-Μάνταλο, αν ο αρχηγός έφευγε για την Αλ Νασρ. Ο συγκεκριμένος παίκτης πάντως είναι στα βασικά πλάνα του Ιταλού προπονητή, Ντομενίκο Τεντέσκο, της Σπαρτάκ Μόσχας και μοιάζει δύσκολο να φύγει ακόμα και έως δανεικός. Μπορεί να τον θέλει ο Μάσιμο Καρέρα, αλλά…

** Κρατήστε μικρό καλάθι για τα έμψυχα ανταλλάγματα που θα δώσει η Μπενφίκα για τη μεταγραφή του Σεμέδο. Το όνομα του Ταβάρες (δεξιού μπακ) που γράφτηκε, όντως είναι μία εξαιρετική περίπτωση, αλλά δύσκολα θα έρθει Ελλάδα. Τον πιστεύουν πολύ οι Πορτογάλοι.

** Έξυπνη κίνηση από τον Κλάτενμπεργκ. Έβγαλε… λάδι όλους τους Έλληνες διαιτητές που σφύριξαν στην πρώτη αγωνιστική και είπε για τον Κάιπερες ότι έκανε ένα σημαντικό λάθος στον τελικό του Κυπέλλου. Το φάουλ που δεν έδωσε στην ΑΕΚ, λίγο έξω από την περιοχή στο μαρκάρισμα του Καμαρά στον Σιμόες. Με αυτό τον τρόπο πέρασε πάντως διπλό μήνυμα. Και ότι δεν… μασάει να τα βάλει ακόμα και με τον Καίπερς και ότι στηρίζει τους Έλληνες διαιτητές, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν θέλει στον ΠΑΟ ο Αλαφούζος - Τον… αρπάζει από κορυφαία ελληνική ομάδα - Τον πιστεύει πολύ!