Ολυμπιακός: Η Φιορεντίνα ετοιμάζει πρόταση 10 εκατ. για τον Μαντί Καμαρά.
Ο άσος του Ολυμπιακού εξακολουθεί να απασχολεί την ιταλική ομάδα, η οποία είναι έτοιμη να καταθέσει μια βελτιωμένη πρόταση στους Ερυθρόλευκους προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «ΦΩΣ» ο Αφρικανός παίκτης των Πειραιωτών δεν καίγεται να φύγει από το Λιμάνι. Συγκεκριμένα υπογραμμίζει πως: «Βι-όλα για Καμαρα. Δυνατά η Φιορεντίνα για τον μέσο του Ολυμπιακού, ετοιμάζει πρόταση 10 εκατομμυρίων. Ανυποχώρητος στις απαιτήσεις του ο Ολυμπιακός, δεν καίγεται να φύγει ο παίκτης».
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδα κάνει λόγο και για έναν στόπερ που τσεκάρουν οι Ερυθρόλευκοι, τον Ιβανίλντο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σχολιάζοντας πως: «Στο στόχαστρο ο Πορτογάλος στόπερ (1,94μ.)».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο