Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Γιατί θέλει Γκάρι ο Μαρτίνς - Άφαντος ο Ίβιτς
| 2020-09-23 20:04:00

Γιατί θέλει Γκάρι ο Μαρτίνς - "Kαψώνια" στον Χαριστέα - Άφαντος Ίβιτς - Μέσα 4,5 εκατ. ο πρόεδρος

GOALάρες by Εvaggelistis
Γιατί θέλει Γκάρι ο Μαρτίνς - "Kαψώνια" στον Χαριστέα - Άφαντος Ίβιτς - Μέσα 4,5 εκατ. ο πρόεδρος

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Μια νέα καθημερινή στήλη ξεκίνησε από το περασμένο Σάββατο στο sportdog, που προέρχεται αλλά και παραπέμπει στο παρελθόν και σε συγκεκριμένες πολύ δυνατές ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ του γραπτού Τύπου.

Μιλάμε, λοιπόν, για τις GOALάρες του Evaggelistis που ήρθαν για να καθιερωθούν και να κάνουν τη διαφορά, σηκώνοντας πολλή σκόνη και μεγάλο θόρυβο. Θα πρόκειται για αποκαλυπτικά, παρασκηνιακά, "σφηνάκια".

Πάρτε, λοιπόν, μια ακόμη σούπερ γεύση, τη δεύτερη μέσα την ημερα και εξίσου ζουμερή.

1η) Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι όντως επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό. Θεωρεί πως θα του φανεί πολύτιμος, με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που διαθέτει, έτσι όπως θέλει ο Πορτογάλος να παίζουν τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη οι "ερυθρόλευκοι". Ο Ροντρίγκες με την ταχύτητα/έκρηξή του σε ανοικτούς χώρους θα κάνει πολλές ζημιές στις κόντρα επιθέσεις. Αυτή θα είναι η αποστολή του. Για το ελληνικό πρωτάθλημα, με τις κλειστες άμυνες, θα υπάρχουν κι άλλα όπλα, ενώ πιθανότατα θα αποκτηθεί και δεύτερος εξτρέμ.

2η) Μια ακόμη γρήγορη επιβεβαίωση μας, κυριολεκτικά στο... άψε σβήσε, ήρθε με την παραίτηση του Άγγελου Χαριστέα από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Άρη. Ουσιαστικά ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν που τoν εξώθησε σε αυτή και ο "Χάρι", o οποίος και... υπεράνω είναι και Αρειανός δεν θα καθόταν ποτέ πάνω στην αποζημίωση. Έτσι με την κίνησή του αυτή πρόλαβε ουσιαστικά τον ιδιοκτήτη, που μετά τον αποκλεισμό απο το... χωριό της Κόλος κυριολεκτικά τον είχε "γραμμένο" και λειτουργούσε σαν να ήταν τελείως διακοσμητικός. Δεν τον ρώτησε καν για την επιλογή του Μάντζιου, είπε στον νέο κόουτς να μη μιλάει με τον τεχνικό διευθυντή και σε όποιον μιλούσε στην Αθήνα ο Καρυπίδης, του έλεγε τα παράπονό του για τον Χαριστέα. Aν δεν ήταν το θέμα της λύσης συμβολαίου του Έννινγκ (που τον έφερε) και το ματς στο Βόλο, ο Χαριστέας θα είχε φύγει από την προηγούμενη εβδομάδα!

3η) Mέχρι και το deal της πώλησης του Βέρντε στη Σπέτσια, οι ψαγμένοι ρεπόρτερ της ΑΕΚ (αυτοί τουλάχιστον που δίνουν τη... γραμμή), έσπευσαν να την πιστώσουν στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Και να τον αποθεώσουν επειδή με τη μαεστρική διαπραγματευτική του ικανότητα κατάφερε, λένε, το "κόλπο γκρόσο" εκεί που όλα έδειχναν ναυάγιο. Βρε καλοί συνάδελφοι και ο Ίλια Ίβιτς.. .ψυχούλα έχει. Γιατί τέτοια απαξίωσή του στις... πωλήσεις. Θα μου πείτε την υπερήφανη πώληση Μπάρκα την έκαναν ο Αποστολόπουλος με τον πατέρα Μπάρκα, η απίστευτη πώληση του Οικονόμου στην Κοπεγχάγη ήταν 110% δουλειά του Αποστολόπουλου,  την ανανέωση Γαλανόπουλου την έκλεισε με τον Κουτσολιάκο χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα ο Μελισσανίδης και τώρα ο Βέρντε. Πού να σας έλεγα ότι και η μεταγραφή του Καραμπλάγκιτς ήταν έργο (του σκάουτ) Μπαρμπαλιά!

4η) Παιδιά, σπουδαίο deal η πώληση του Φιγκεϊρεδο στην Αραβία, δεν λέω. Μόνο που σε μένα μεταφέρθηκε από Ντουμπάι μεριά, πως η Αλ Ουάσλ δεν έσκασε 800 χιλιάρικα, πόσο μάλλον 1 εκατ. που γράφτηκε. Ο  OΦΗ πήρε 650.000 ευρώ και με πολύ καλό διακανονισμό της πληρωμής τους. Μπας και σταματήσει για λίγο να... φωνάζει/γκρινιάζει ο επενδυτής από το Σικάγο, Μπούσης, κάθε φορά που κατεβαίνει στο Ηράκλειο. Και 4,5 εκατ. ευρώ έχει μπει μέχρι τώρα μέσα με τον ΟΦΗ και δεν βλέπει φως στις υποσχέσεις που του είχαν δοθεί για τις εξωποδοσφαιρικές επενδύσεις του στο Ηράκλειο. Γι' αυτό, για να πιέσει, έπαιξε το χαρτί αποχώρησής του το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Σαββίδης έγινε… Μαρινάκης – Τρελή μεταγραφή ο ΠΑΟΚ – Πολλά λεφτά για τον… τελειωμένο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags