Απογοήτευση επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ, όπως παραδέχεται ο Αντώνης Τσακαλέας. 

Ο ρεπόρτερ των "ασπρόμαυρων" μίλησε στο sportdog για το κλίμα που επικρατεί στην Τούμπα. "Έσκασε καμπανάκι" με Φερέιρα, όπως τόνισε, αναφέρθηκε στην υπόθεση Μάτος, την παρουσία του Βαγκέ και τις προσθαφαιρέσεις που πρέπει να γίνουν. 

Πώς είναι το κλίμα στη Θεσσαλονίκη μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League;

"Υπάρχει απογοήτευση, είναι δεδομένο. Κάποιοι έφτασαν να λένε ότι «αφού δεν πήγε ο ΠΑΟΚ και τώρα, δεν θα πάει ποτέ». Διαφωνώ με αυτό. Ήταν ευκαιρία, έγιναν λάθη, κόστισαν, αλλά όποιος μένει στο παρελθόν, δεν προοδεύει".

Διαφοροποιήθηκαν καθόλου τα δεδομένα για τον Φερέιρα μετά τα παιχνίδια με την Κράσνονταρ;

"Ήταν ένα κανονάκι. Έσκασε και πλέον καλείται να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο για Πέμπτη - Κυριακή. Ήδη έχει χαθεί έδαφος με τις ισοπαλίες στα ματς με Ατρόμητο και Βόλο".

Τι έγινε και είχαμε "επιστροφή" Μάτος στο προσκήνιο;

"Ο Μάτος δεν επιστρέφει για ένα ματς. Επιστρέφει για όλη τη σεζόν. Το γιατί ήταν εκτός και γιατί τώρα είναι εντός, ας το εξηγήσουν αυτοί που το πρότειναν και αυτοί που συμφώνησαν με αυτό".

Η παρουσία του Βαγκέ σε έχει ικανοποιήσει;

"Ο Βαγκέ δεν ξεκίνησε καλά. Στην αναμέτρηση με την Κράσνονταρ έπεσε το βάρος σε εκείνον, καθώς με την είσοδό του αντί του Κρέσπο, όλοι περίμεναν κάποιο γέμισμα, αλλά δεν το είδαν ποτέ... Όταν έχει δώσει λεφτά για σένα η Μπαρτσελόνα, κρίνεσαι για τα πάντα. Έχει και αυτό το βάρος να σηκώσει".

Θα έχουμε άλλες προσθήκες; Ποιοι αναμένεται να φύγουν;

"Ο ΠΑΟΚ παλεύει να πάρει έναν παίκτη στις θέσεις 6-8 και έναν μεσοεπιθετικό από τη στιγμή που αποδεσμεύει τον Μπίσεσβαρ. Και θα πρέπει να βρεθεί λύση και στο θέμα των γκολκίπερ. Ένας εκ των Πασχαλάκη - Ρέι θα πρέπει να αποχωρήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" στον ΠΑΟΚ με τον "τελειωμένο" - Την είδε αλλιώς ο Φερέιρα - Βασικός στο σημερινό παιχνίδι ο...