Facebook Pixel «Είμαστε μία οικογένεια»
| 2011-10-30 22:11:00

«Είμαστε μία οικογένεια»

«Είμαστε μία οικογένεια»

Μπορεί η ΑΕΚ να περνάει δύσκολες καταστάσεις διατηρεί όμως καλό κλίμα στα αποδυτήρια σύμφωνα με τον MVP του αγώνα με τον Άρη, Χουάν Κάλα, ο οποίος χαρακτήρισε άδικη την ήττα από τον ΟΦΗ πριν από μία εβδομάδα.
 

«Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα, η εικόνα αυτή είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς και δείξαμε ότι είμαστε μία οικογένεια. Είχαμε κάνει καλή εμφάνιση και στα προηγούμενα τρία παιχνίδια, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Νομίζω ότι χάσαμε άδικα από τον ΟΦΗ. Το σημαντικότερο είναι ότι το ξεπεράσαμε και τώρα κοιτάμε κοιτάμε τη Λοκομοτίβ και τον Παναθηναϊκό», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός στόπερ και σκόρερ του τρίτου τέρματος της Ένωσης με τον Άρη..

Για το ότι στον αγώνα με τον Αρη πήρε ξανά φανέλα βασικού, ενώ με τον ΟΦΗ ήταν εκτός, σχολίασε: «Η δική μου αποστολή είναι να δίνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Στην Κρήτη ήμουν στον πάγκο, σήμερα έπαιξα. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει και οφείλουμε να σεβόμαστε τις αποφάσεις του».

Όσο για το... γυάλισμα των παπουτσιών δήλωσε: «Πρώτη φορά στην καριέρα μου, στα τέσσερα χρόνια που παίζω επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε Σεβίλλη και Καρταχένα πρώτη φορά το αντιμετωπίζω. Αλλά όπως είπαμε και πριν πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του προπονητή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags