Εθνική Ελλάδας: Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ μίλησε στους παίκτες ενόψει της αναμέτρησης με το Κόσοβο (14/10) και τους επεσήμανε τις δυσκολίες της αναμέτρησης σε σχέση με το ματς κόντρα στη Μολδαβία.

Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε πως η επιθετική λειτουργία της Ελλάδα θα πρέπει να βελτιωθεί, κυρίως στον τομέα της ανάπτυξης.

Μιλώντας προς τους παίκτες του ο Φαν'τ Σχιπ τους μετέφερε μεταξύ άλλων πως «δεν θα είναι το ίδιο ματς με τη Μολδαβία και θα πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα και δυνατά. Πρέπει να έχουμε πιο καλό build up στο παιχνίδι μας. Το παιχνίδι που παίζει το Κόσοβο θα μας βοηθήσει (από πλευράς χώρων εννοεί) όμως από την άλλη θα είναι ένας πολύ πιο δυνατός αντίπαλος και θέλει σοβαρότητα και προσοχή για να νικήσουμε».

Όσο για τα αγωνιστικά του πλάνα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός προσανατολίζεται σε μια ή δύο αλλαγές στην ενδεκάδα της Εθνικής. Συγκεκριμένα, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Λάζαρος Ρότα αντί του Παντελή Χατζηδιάκου, αλλά και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, που ίσως πάρει τη θέση ενός εκ των Κάρλος Ζέκα ή Δημήτρη Κουρμπέλη.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr