ΠΑΟΚ: Ένα απροόπτο επιφύλασσε στον Άμπελ Φερέιρα η πρωινή προπόνηση της Τρίτης (13/10), αφού ο Λέο Ζαμπά αποχώρησε από το πρόγραμμα έχοντας δεχτεί χτύπημα στο γόνατο.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και οι ρυθμοί αυξάνονται στις προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία.
Η προπόνηση της Τρίτης (13.10) ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις και παιχνίδι κατοχής σε μικρό χώρο. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν μέσα από ασκήσεις στο κομμάτι της επιθετικής τακτικής. Η δουλειά ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα, το οποίο είχε συγκεκριμένους στόχους και οδηγίες.
Ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε ο Λέο Ζαμπά μετά από ένα χτύπημα που είχε στο δεξιό γόνατο. Ο Βραζιλιάνος έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία και από αύριο αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.
Την Τετάρτη (14.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο