ΠΑΟΚ - Αντελίνο Βιεϊρίνια: Στη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ ο Κυριάκος Κυριάκος αναφέρθηκε στο ζήτημα του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος και πρόσφατα αποχαιρέτησε τον Δικέφαλο μέσω των social media.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ αποκάλυψε πως υπάρχει εντολή από τον Ιβάν Σαββίδη να μην κλείσει η πόρτα του ΠΑΟΚ για τον Πορτογάλο μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών για ελεύθερους παίκτες!

Παράλληλα, υποστήριξε πως ο παίκτης είχε τις τελευταίες μέρες επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη και πλέον το τι μέλλει γενέσθαι εξαρτάται από τον ίδιο. «Όφείλουμε να σεβαστούμε την πορεία του Αντρέ και να κρατήσει την πόρτα ανοιχτή για το μέλλον. Ο Βιεϊρίνια είχε πρόσφατα, τις τελευταίες μέρες, επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη. Εμείς κάναμε από την πλευρα μας τις κινήσεις που πρέπει...», είπε.

«Η εντολή του μεγαλομετόχου μας είναι ότι δεν θα είμαστε εμείς που θα κλείσουμε την πόρτα στον Αντρέ. Είναι κυρίως ουσιαστικός ο λόγος, γιατί μέχρι την τελευταία μέρα που μπορεί ο Αντρέ να παίξει για τον ΠΑΟΚ εμείς θα κρατάμε αυτή την πόρτα ανοιχτή και ακόμη και αν αποφασίσει κάτι διαφορετικό εμείς οφείλουμε ακριβώς από σεβασμό στην ιστορία να έχουμε αυτή την πόρτα ανοιχτή για το μέλλον», δήλωσε ο Κυριάκος Κυριάκος.

Για τον Βιεϊρίνια ρωτήθηκε και ο Όλαφ Ρέμπε: «Υπάρχουν δύο κεφάλαια, της φιλίας και του επαγγέλματος. Εγώ τώρα είμαι τεχνικός διευθυντής. Δεν υπάρχει οικονομική συμφωνία με τον Βιεϊρίνια, το τι θα συμβεί στο μέλλον δεν το ξέρω. Σίγουρα υπάρχει μέλλον γι' αυτόν στον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά το παρελθόν έχει πετύχει πολλά και του αξίζει σεβασμός. Τώρα όμως τα δεδομένα είναι αυτά».