Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να κάνεις μαγικά σαν τον Ροναλντίνιο; Πάρε σκύλο! (ΦΩΤΟ)
| 2020-08-15 00:25:00

Θέλεις να κάνεις μαγικά σαν τον Ροναλντίνιο; Πάρε σκύλο! (ΦΩΤΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Θέλεις να κάνεις μαγικά σαν τον Ροναλντίνιο; Πάρε σκύλο! (ΦΩΤΟ)

Λένε πως ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αλλά υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις ότι είναι επίσης ο καλύτερος φίλος... του ποδοσφαιριστή!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ το πόσοι υπερεπιτυχημένοι παίκτες έχουν λατρεία με τα σκυλιά, σε βαθμό που ο χρόνος που περνούν μαζί τους είναι το νούμερο ένα χόμπι τους, μακριά από το γήπεδο και τα φώτα της δημοσιότητας;

Κάποιοι μάλιστα οφείλουν σε μεγάλο βαθμό το μοναδικό ταλέντο τους με την μπάλα στα πόδια στα... κατοικίδιά τους! Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ροναλντίνιο, που έχει αποκαλύψει σε συνέντευξη το πόσο καλύτερος έγινε παίζοντας με τον σκύλο του ως παιδί.

Έμαθα να παίζω ποδόσφαιρο στους δρόμους,όχι τα γήπεδα αλλά έπαιζα για τόση ώρα που έφευγαν τα άλλα παιδιά, αφήνοντας με με τον Μπον-Μπον(σ.σ το όνομα του σκύλου). Γι΄αυτό έπαιζα μαζί του. Για σκύλος ήταν καλός.Μπορούσε να κρατήσει την μπάλα, βέβαια δεν γνώριζε τους κανόνες γιατί ήταν σκύλος, ήταν όμως ο καλύτερος σκύλος της γειτονιάς. Είχε ένα πολύ καλό δεξί πόδι”, δήλωσε ο "Ρόνι" και φυσικά ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης οφείλει τα μέγιστα στον Μπον-Μπον για τα μαγικά που είδε από τον Βραζιλιάνο παικταρά τα επόμενα χρόνια!

Φυσικά, ο θρυλικός "Ρόνι" δεν είναι ο μόνος. Αδυναμία στους τετράποδους φίλους μας έχουν πολλοί ακόμα σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Αν μικρός το δέμας, ο Λιονέλ Μέσι έχει για κατοικίδιο τον τεράστιο "Hulk", με τον οποίο μάλιστα παίζει πολύ συχνά ποδόσφαιρο.

Ο Ίσκο είναι για χρόνια αντίπαλος του Μέσι στα Clasico του ισπανικού ποδοσφαίρου, Ρεάλ - Μπαρτσελόνα, ωστόσο έχει επιλέξει να δώσει στον σκύλο του το όνομα... Μέσι! Όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά "Ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο, το ίδιο και ο σκύλος μου".

Όχι έναν, αλλά τρεις σκύλους έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που συνηθίζει να ποζάρει πολύ συχνά μαζί τους για φωτογραφίες στα social media.

Δύο αξιολάτρευτα σκυλιά έχει ως κατοικίδια ο Χιλιανός άσος της Ίντερ, Αλέξις Σάντσες.

Ο ιδιόρρυθμος Μάριο Μπαλοτέλι έχει επίσης αδυναμία στους σκύλους. Ο "Σούπερ Μάριο" στο παρελθόν είχε υιοθετήσει δύο αδέσποτα σκυλάκια μετά τη διάσωσή τους από τους δρόμους. Μάλιστα τα είχε πάρει μαζί του σε μια προπόνηση της Λίβερπουλ, όταν αγωνιζόταν στην αγγλική ομάδα.

Ίσως ο πιο διάσημος Έλληνας ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή είναι ο Κώστας Τσιμίκας, μετά τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ. Η μετακίνηση του "Τσίμι" στην πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει και μπόλικο... σκυλίσιο παρασκήνιο. Ο τεχνικός των Κόκκινων, Γιούργκεν Κλοπ, πήρε τηλέφωνο τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και του υποσχέθηκε πως θα του δείξει τη σκυλίτσα του, Έμμα. Άλλωστε, γνώριζε πως ο Τσιμίκας έχει δύο σκυλιά στην Ελλάδα, τα οποία του λείπουν πάρα πολύ απο τότε που μετακόμισε στο Μέρσεϊσαϊντ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags