Ο Χάρης Γρηγορίου ήταν ο νομικός εκπρόσωπος των ΑΕΛ και Πανσερραϊκού στην εκδίκαση της προσφυγής των δύο ομάδων στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Ο κ. Γρηγορίου υποστήριξε πως από την στιγμή που έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης στην Σούπερ Λίγκα και η Καλλιθέα στην Football League τότε θα πρέπει να παίξουν στα μεγάλα σαλόνια οι Λάρισα και Πανσερραϊκός.
«Ή όλοι ή κανείς!», ήταν το μήνυμα που πέρασε, επισημαίνοντας πως το δίκαιο και το σωστό είναι να αγωνιστούν στην πρώτη τη τάξει κατηγορία οι δύο προαναφερόμενοι σύλλογοι. Από εκεί και πέρα πάντως οι άνθρωποι της Λάρισας ξεκαθάρισαν ότι εάν δεν δικαιωθούν μέσω αυτής της διαδικασίας δεν πρόκειται να ασχοληθούν περαιτέρω με δικαστικές διαμάχες.
Θα επικεντρωθούν αποκλειστικά στο αγωνιστικό σκέλος. Θα προσηλωθούν δηλαδή στα του πρωταθλήματος. Πριν από αυτό πάντως θα ενημερώσουν με σχετική τους ανακοίνωση το φίλαθλο κοινό της ΑΕΛ.
Πηγή: gazzetta.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο