Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τι γίνεται με την περίπτωση του Καμαρά!
| 2020-10-18 11:30:00

Αυτό είναι το τρελό deal για Καμαρά - Τα σκάει χοντρά ο Μαρινάκης - Πώληση-ρεκόρ στην Αγγλία!

GOALάρες by Εvaggelistis
Αυτό είναι το τρελό deal για Καμαρά - Τα σκάει χοντρά ο Μαρινάκης - Πώληση-ρεκόρ στην Αγγλία!

Ολυμπιακός: Μία και να... καίει. Η σημερινή Goalάρα ισούται με πολλές, καθώς το παρασκήνιο της στήλης για την ανανέωση του Καμαρά στον Ολυμπιακό είναι τσουρουφλιστό και άκρως αποκαλυπτικό. Κατευθείαν στο... ψητό, λοιπόν!

Μαντί Καμαρά... Το Νο1 περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή, με βάση τουλάχιστον τους νόμους... προσφοράς και ζήτησης. Η χρηματιστηριακή του αξία έχει φτάσει ήδη στα 12,5 εκατ. ευρώ, όταν πριν απο 28 μήνες (όταν αφίχθηκε στους "ερυθρόλευκους" από την Αζαξιό) ήταν μόλις 300 χιλιάρικα! Μιλάμε για αλματώδη αύξηση, με τη... διαφορά στις τιμές να γίνεται από τον Ιανουάριο μέχρι τον Αύγουστο του 2019 όταν απο τα 3,5 εκατ. ευρώ έφτασε κοντά στο 8 εκατ. η χρηματιστηριακή του αξία. Τότε εκτός απο την καθιέρωσή του στους "ερυθρόλευκους" είχε παίξει ρόλο και η επέκταση κατα ένα χρόνο (ως το 2023) του συμβολαίου του, με τριπλασιασμό των αποδοχών του (οι φιξ του πάντως παραμένουν χαμηλά, για τα επίπεδα των τοπ συμβολαίων του Ολυμπιακού αφού κυμαίνονται μεταξύ 350.000 και 400.000 ευρώ)!

Και επειδή στην πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι έχουν όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να δημιουργούν υπεραξίες, αποτελεί απλά θέμα χρόνου (με τις διαδικασίες να προχωράνε) η δεύτερη ανανέωση συμβολαίου, με επέκταση και εντυπωσιακή αύξηση αποδοχών στον Καμαρά. Γιατί δεν γίνεται να κοστολογείς με 25 εκατ. ευρώ έναν παίκτη σου, έστω για να πάρεις μίνιμουμ 20 εκατ. και να μην έχει συμβόλαιο με φιξαρισμένες, καθαρές ετήσιες αποδοχές 700 ή 800.000 ευρώ.Για εκεί θα πάνε του Καμαρά. Να το ξέρετε... Και μετά θα αποτελέσει την πιο ακριβή πώληση του Ολυμπιακού (μέχρι την επόμενη), λογικά στο... νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη με Παπασταθόπουλο - Φούντωσαν οι φήμες για Ελλάδα - Χαμός με Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags