Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ ο Μπόλονι - Το σούπερ "δώρο" σε Σαββίδη και κόσμο - Απίστευτο παρασκήνιο!
| 2020-10-22 18:08:00

Δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ ο Μπόλονι - Το σούπερ "δώρο" σε Σαββίδη και κόσμο - Απίστευτο παρασκήνιο!

Του Αδέσποτου
Δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ ο Μπόλονι - Το σούπερ "δώρο" σε Σαββίδη και κόσμο - Απίστευτο παρασκήνιο!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Πέμπτης υπήρξε ανάλυση για τις δύο ευρωπαϊκές μάχες των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κι ένα έξτρα παρασκήνιο για την «επιστροφή» του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Τούμπα.

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε το παρασκήνιο με τον Πορτογάλο παρακάτω:

** Γύρισε και επίσημα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, μία υπόθεση που… τράβηξε μήνες και πέρασε από «40» κύματα. Τελικά, ο αρχηγός έμεινε στο σπίτι του και είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Δικέφαλο τόσο στα αποδυτήρια όσο και χορτάρι.

Για να φτάσουμε βέβαια στη σημερινή εξέλιξη, χρειάστηκε να γίνουν πάρα πολλές συναντήσεις, τηλέφωνα και πολλές ανατροπές. Ακόμα και… εξωτερική βοήθεια υπήρξε για να υπογράψει τελικά νέο συμβόλαιο ο Πορτογάλος άσος. Σε αυτό βοήθησαν, μεταξύ άλλων και δύο Ρουμάνο! Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που είχε αποκαλύψει πως τον θέλει στην Αραβία και ο Λάζλο Μπόλονι που ήταν θετικός να έρθει και αυτός στον Παναθηναϊκό, μετά τη μεταγραφή του Ζοσέ Μαουρίσιο.

Στον Δικέφαλο «πιέστηκαν» από τις εξελίξεις, καθώς ο Ραζβάν είχε το μπάτζετ για να τον… ψήσει να πάει μαζί του και ο Γιάννης Αλαφούζος είχε «ψηθεί» για να τον κατεβάσει στην Αθήνα. Έτσι λοιπόν, μετά τη διαρροή για τη θετική άποψη των Λουτσέσκου και Μπόλονι, έτρεξαν οι εξελίξεις στην Τούμπα και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη μεγάλη ανατροπή.

Στη συνέχεια με παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη «έτρεξε» το θέμα της επιστροφής και μετά από διαδοχικές συναντήσεις, ακόμα και με τον Αμπέλ Φερέιρα για περίπου τέσσερις ώρες στο σπίτι του, ξεπεράστηκαν τα όποια εμπόδια υπήρχαν. Τελευταία έγινε η συνάντηση του μάνατζερ Πολ Κουτσολιάκου με τη Μαρία Γκοντσάρεβα για τις οικονομικές λεπτομέρειες, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης ο Βιεϊρίνια πέρασε από την Τούμπα κι έβαλε την τζίφρα του στο νέο συμβόλαιο μέσα σε 15 λεπτά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μολότοφ" από Θεσσαλονίκη για Σαββίδη - Δήλωση-ΣΟΚ - Από πολύ επίσημα χείλη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags