Facebook Pixel "Χουνέρι" Λουτσέσκου σε ΠΑΟΚ - Έκλεισε κορυφαίο όνομα!
| 2020-10-27 13:00:00

"Χουνέρι" στον Λουτσέσκου! "Πλακώθηκε" με τους Σεϊχηδες για Βιεϊρίνια - Αυτούς ήθελαν στη θέση του

GOALάρες by Εvaggelistis
"Χουνέρι" στον Λουτσέσκου! "Πλακώθηκε" με τους Σεϊχηδες για Βιεϊρίνια - Αυτούς ήθελαν στη θέση του

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έμεινε τελικά, με μια τεράστια ανατροπή, στον ΠΑΟΚ και η Αλ Χιλάλ αγόρασε τον Αργεντινό Λουτσιάνο Βιέτο αντί 7 εκατ. ευρώ. 

Η στήλη, λοιπόν, έρχεται σήμερα να αποκαλύψει τον... μεγάλο αγώνα που έδωσε τον προηγούμενο μήνα ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας, προκειμένου να πείσει τους Σεϊχηδες να ενεργοποιήσουν τη δική του προφορική συμφωνία με τον Πορτογάλο άσο. 

Ο Ρουμάνος κόουτς ήθελε τον Βιεϊρίνια και είχε εξηγήσει ακόμη και τηλεοπτικά (στην συνέντευξή του στο Open) τους λόγους. Μάλιστα, από τη στιγμή που Πορτογάλος και ΠΑOΚ είχαν σταματήσει κάθε επαφή, το διαζύγιο αποτελούσε γεγονός και ο άσος κυκλοφορούσε ελεύθερος, ο Λουτσέσκου ξεπέρασε τους ...ηθικούς δισταγμούς που είχε και άνοιξε επικοινωνία για τη μεταγραφή, με τον πρώην αρχηγό του στον Δικέφαλο.

Κυκλοφοφορεί μάλιστα στη Ρουμανία πως στο διάστημα που ο Λουτσέσκου έλειπε από τη Σαουδική Αραβία και βρέθηκε στην πατρίδα του (μιλάμε για τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτώβρη) είχε και συνάντηση -σε ουδέτερο έδαφο- με τον Βιεϊρίνια! Να συμπληρώσω εδώ πως οι προπονήσεις στην Αλ Χιλάλ είχαν διακοποεί λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού και επέστρεψαν σε αυτές την 7η Οκτωβρίου.



Η ουσία είναι πως οι Σεϊχηδες της Αλ Χιλάλ δεν έκαναν το χατήρι στον Ραζβάν κι ας τους έκανε πρωταθλητες της χώρας και της Ασίας, με το που την ανέλαβε! Οι Σεϊχηδες ήθελαν μεγαλύτερο όνομα από τον Βιεϊρίνια, ήταν επιφυλακτικοί και με τον σοβαρό τραυματισμό του και δεν πείστηκαν από τις εγγυήσεις του προπονητή τους...

Κατά συνέπεια όσο ο Λουτσέσκου προσπαθούσε να περάσει τον Βιεϊρίνια στην Αλ Χιλάλ, οι Σεϊχηδες ναι μεν είχαν εγκρίνει το οικονομικό πακέτο που θα χρειαζόταν αλλά συγχρόνως τον κρατούσαν συνέχεια σταντ μπάι μήπως βρουν κάτι καλύτερο σαν όνομα και πιο... επιθετικό!

Μέχρι, λοιπόν, να καταλήξουν στον Βιέτο (με χρηματιστηριακή αξία 7 εκατ. ευρώ ενώ το 2015 η Ατλέτικο Μ. τον αγόρασε 20 εκατ. από τη Βιγιαρεάλ και η Σπόρτινγκ το καλοκαίρι του 2019 11 εκατ. από τους"ροχιμπλάνκος" για να τον πουλήσει 7 στους Σαουδάραβες) και ενώ είχαν σχεδόν κλεισμένο τον Βιεϊρίνια, πάλεψαν άλλες δυο υποθέσεις παικτών που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι στην αγορά όπως ο Βιεϊρίνια.

Συγκεκριμένα, του 33χρονου Χοσέ Καγιεχόν, που τελικά έριξε χυλόπιτα στην Αλ Χιλάλ, συνεχίζοντας στη Σέριε Α´, μετακομίζοντας από τη Νάπολι στη Φλωρεντία. Και του 32χρονου Αλεσαντρο Πάτο, μετον 32χρονο φορ να κυκλοφορεί (ακόμη) ελεύθερος από τον Αύγουστο, όταν κι αποχώρησε από τη Σάο Πάολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η μεγάλη "πατάτα" του ΠΑΟΚ - Διώχνουν το... σούπερ ταλέντο - Τωρά είναι είναι... γυάλινος και παλτό!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags