Facebook Pixel Κώστας Φορτούνης - Πέδρο Μαρτίνς: "Ρουκέτες" Γρομητσάρη για Φορτούνη-Μαρτίνς: "Έμεινε εκτός γιατί..." - "Θα τον έβαζε βασικό"!
| 2020-11-01 21:50:00

"Ρουκέτες" Γρομητσάρη για Φορτούνη-Μαρτίνς: "Έμεινε εκτός γιατί..." - "Θα τον έβαζε βασικό"!

Οι Μιχείες
"Ρουκέτες" Γρομητσάρη για Φορτούνη-Μαρτίνς: "Έμεινε εκτός γιατί..." - "Θα τον έβαζε βασικό"!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και ρεπόρτερ Ολυμπιακού, Σπύρος Γρομητσάρης, ήταν καλεσμένος την Κυριακή το απόγευμα στη ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr «Μιχείες», στον Alpha 9.89, με παρουσιαστή τον Βαγγέλη Μίχο!

Το Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Καθημερινά, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Την Κυριακή λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89, αλλά και συζήτηση με τον Σπύρο Γρομητσάρη για τον Ολυμπιακό, το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League και φυσικά το θέμα με τον Κώστα Φορτούνη που έμεινε εκτός αποστολής. Μάλιστα, προχώρησε και σε μία μεγάλη αποκάλυψη για τον αρχηγό των Πειραιωτών!

Διαβάστε όσα είπε στην εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89:

Αρχικά, μιλώντας για το θέμα του Κώστα Φορτούνη που έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, τόνισε: «Πήγε στου Ρέντη ο Κώστας Φορτούνης την Κυριακή, είπε ότι έχει κάποιες ενοχλήσεις λόγω μίας κλωτσιάς από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και για αυτό έμεινε εκτός αποστολής, όπως ήταν λογικό».

Για τη δήλωση Μαρτίνς, ότι δεν υπήρχε τραυματισμός, αλλά τον έβγαλε επειδή δεν ήταν ικανοποιημένος, σημείωσε: «Προφανώς για να πει αυτό ο Μαρτίνς ισχύει και η αλήθεια είναι πως ο Φορτούνης δεν είχε διαμαρτυρηθεί για κάτι. Και τον έβγαλε ο Πορτογάλος κόουτς γιατί δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνισή του. Κλωτσιά προφανώς και έχει δεχθεί, αλλά δεν ξέρουμε εάν ήταν… αρκετή για να τον αφήσει εκτός από ένα τόσο σημαντικό ματς.

Εφόσον όμως ο ποδοσφαιριστής αισθάνεται πόνο και θεωρεί ότι έχει ενοχλήσεις και δεν μπορεί να παίξει, είναι λογικό να μείνει εκτός αποστολής. Δεν υπάρχει χρόνος να τον περιμένει ο Μαρτίνς. Βέβαια και ο Μπουχαλάκης είχε ένα θέμα τραυματισμού, όμως στην προπόνηση έδειξε πως έχει διάθεση να το παλέψει και μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένουμε να δούμε εάν θα παίξει».

Για τη σχέση Φορτούνη – Μαρτίνς: «Υπάρχει παρελθόν μεταξύ τους και λογικό είναι πολλοί να κάνουν δεύτερες σκέψεις. Θυμόμαστε τι είχε γίνει πέρυσι στην Τούμπα, όπου ο Φορτούνης είχε δυσφορήσει. Ο Μαρτίνς είχε ενοχληθεί και τον είχε αφήσει εκτός αποστολής, στη μεγάλη και ιστορική ρεβάνς τότε με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Έκτοτε βλέπουμε ότι ο Φορτούνης είναι σε δεύτερο πλάνο στον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης πάντως τώρα λέει ότι πονάει. Μπορεί να το συζητάμε ιντριγκαδόρικα, όμως ο παίκτης λέει ότι πονάει.

Η δική μου πληροφορία λέει πως αν δεν προέκυπτε το θέμα της κλωτσιάς και του πόνου, ο Μαρτίνς ήθελε να του δώσει ρυθμό χθες και να τον βάλει βασικό στη Σίτι. Προφανώς ο Φορτούνης δεν το ήξερε αυτό, αλλά η δική μου πληροφορία είναι αυτή και είναι αρκετά ακριβής.

Και να θυμίσουμε πως ο Μαρτίνς έχει δηλώσει δημοσίως πως ο Φορτούνης είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει προπονήσει ποτέ, ενώ πριν από μία εβδομάδα που είχε παίξει καλά, είχε μιλήσει για αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Όταν παίζει καλά το λέει, όπως και το ανάποδο».

Για το παιχνίδι με τη Σίτι, την επιστροφή του Μαντί Καμαρά και την ενδεκάδα: «Ο Μαντί Καμαρά προπονούταν ατομικά και πολύ εντατικά στο σπίτι του, ήταν εντελώς ασυμπτωματικός και αυτό είναι σημαντικό γιατί δεν ταλαιπωρήθηκε ο οργανισμός του και αφού βγήκε αρνητικό το τεστ, μπήκε στην αποστολή για το ματς με τη Σίτι. Σημαντική επιστροφή. Το ίδιο συνέβη και με τον Σουντανί. Δεν έγινε όμως το ίδιο με τον Μπα που θα λείψει από το ματς της Τρίτης. Μάλιστα, ο Καμαρά θα είναι και στη συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα δίπλα στον Μαρτίνς. Μιλάμε για ένα παιδί που από πέρυσι έχει κάνει άλματα. Είναι άλλος παίκτης, τρομερή η εξέλιξή του μέσα στους τελευταίους μήνες. Πλέον έχει βάλει την τακτική και τη λογική στο παιχνίδι του.

 Θα είναι μάλιστα και βασικός στο Μάντσεστερ και δίπλα του θα είναι ο Εμβιλά. Και μένει να δούμε εάν στο 4-3-3 θα είναι δίπλα τους ο Μπουχαλάκης, στα άκρα οι Βαλμπουενά και ένας εκ των Μασούρα ή Ραντζέλοβιτς και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί. Εάν δεν προλάβει να είναι έτοιμος ο Έλληνας άσος, τότε δεν θα δούμε το 4-3-3, αφού ο Πέπε δεν κρίνεται για βασικός. Έπαιξε άλλωστε σε χαμηλές στροφές και με τον Απόλλωνα. Σε αυτή την περίπτωση θα δούμε το 4-2-3-1 με Εμβιλά – Καμαρά στα χαφ, μπροστά τους τον Βαλμπουενά, στα άκρα οι Ραντζέλοβιτς – Μασούρας και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί. Στην άμυνα θα είναι ο Ραφίνια, Χολέμπας, Σισέ και Σεμέδο».

Για το παιχνίδι με τη Σίτι στο Μάντσεστερ: «Είναι ένα ματς που ο Ολυμπιακός πάει… χωρίς άγχος και με πολύ άγχος. Είναι ένα ματς που στο πρόγραμμα το έχεις για χαμένο, όμως από την άλλη ανησυχείς όταν παίζεις στην Αγγλία με τη Σίτι, αφού θέλεις να έχεις μία αξιοπρεπή εικόνα. Άλλο επίπεδο αυτή η ομάδα και κάθε σύλλογος στον πλανήτη, όταν παίζει εκεί ανησυχεί. Πάντως μου έκαναν εντύπωση οι δηλώσεις Γκουαρδιόλα περί εκτεταμένου ροτέισον. Μακάρι να υποτιμάει τόσο πολύ τον Ολυμπιακό και αυτό το ροτέισον να μπερδέψει τη Σίτι όπως έγινε με τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Απόλλωνα.

Οι Πειραιώτες πάντως στην Αγγλία τα πηγαίνουν καλά τα τελευταία χρόνια και κόντρα σε αγγλικές ομάδες. Το είδαμε με Μπέρνλι, Γουλβς και φυσικά με την Άρσεναλ. Το θέμα βέβαια είναι τι θα γίνει την Τρίτη».

Για τους νεοαποκτηθέντες του Ολυμπιακού και την εμφάνισή τους με τον Απόλλωνα: «Οι Πέπε, Μπρούμα και Βινάγκρε έπρεπε να πάρουν παιχνίδια, αφού υπολογίζονται για βασικοί, αλλά έδειξαν να βρίσκονται αρκετά πίσω. Ο Ντρέγκερ έδειξε να είναι πιο έτοιμος και μπορεί να πάρει θέση βασικού προσεχώς. Είναι μία προσωπική επιλογή του Φρανσουά Μοντέστο και φυσικά έδωσε το «οκ» και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος εμπιστεύτηκε τον Γάλλο. Το πρώτο δείγμα του Τυνήσιου ήταν θετικό. Είχε ενέργεια που δεν έχει ο Ραφίνια και είναι πιο… κοντά στον Ομάρ. Ενδεχομένως να γίνει και νέος Ομάρ, θα είναι τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού, αφού πρόκειται για μεγάλο στοίχημα. Η περίπτωσή του θυμίζει τις μεταγραφές των Ελαμπντελαουί και Χολέμπας, όταν είχαν έρθει για πρώτη φορά στο Λιμάνι».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλαση" με Φορτούνη και Μαρτίνς - Πόσο θα αντέξει ακόμα; Ραγδαίες εξελίξεις - Έρχεται το... τέλος!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags