Facebook Pixel Κώστας Φορτούνης: Μαρτίνς, αυτό πρέπει να κάνεις!
| 2020-11-09 15:37:00

Μαρτίνς, αυτό κάνε με Φορτούνη! Το καταλαβαίνει και ο πιο χαζός... - Κωλοτούμπα από τον Φαν’τ Σιπ!

Οι Μιχείες
Μαρτίνς, αυτό κάνε με Φορτούνη! Το καταλαβαίνει και ο πιο χαζός... - Κωλοτούμπα από τον Φαν’τ Σιπ!

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης στο ματς με τον ΟΦΗ, στο "Γεντί Κουλέ", πέρασε αλλαγή στο 76' και το 79' έκλεψε μπάλα, "κάλπασε", έβγαλε την πάρε-βάλε ασίστ στον Μασούρα για το 2-0 "κλειδώνοντας" το "διπλό".

Κάποιοι το θεώρησαν σαν την "απάντηση" του Κώστα, απλά έκανε τη δουλειά του. Ο "Φόρτου" χωρίς ακόμη 90λεπτο στη σεζόν(!), έχοντας παίξει ένα 70λεπτο, τρία 45λεπτα και χθες ένα 20λεπτο, είναι ο πρωτος σε ασίστ στον Ολυμπιακό (3) ενώ μετράει και ένα γκολ!

Τουλάχιστον για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Φορτούνης μπορεί και κάνει τη διαφορά, ακόμη κι αν μπαίνει μετά το 75', παρότι είναι άδικο. Βέβαια, ο προπονητής του έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, πόσο μάλλον όταν είσαι ο Πέδρο Μαρτίνς και πλέον είσαι κυριολεκτικά... καβάλα στο άλογο στον Ολυμπιακό.

Ο κορυφαίος Έλληνας μεσοεπιθετικός όμως, θα πρέπει να μπει στα θέλω του Πορτογάλου κόουτς και για το καλό του κλαμπ, το οποίο πρέπει να μπαίνει πάνω απ' όλα. 



Κακά τα ψέμματα ο Κώστας Φορτούνης παρά την κλάση του παραμένει ένας ποδοσφαιριστής ψυχολογίας, που θέλει ο προπονητής του να ασχολείται και να του μιλάει.

Ο Μαρτίνς από την άλλη δεν ξέρω αν έχει στραβώσει, αν θέλει να στηριχθεί στους τρεις Πορτογάλους μεσοεπιθετικούς που έφερε (Πέπε, Σίλβα, Μπρούμα), αν τον υπολογίζει βασικά ως μπακ απ του Βαλμπουενά. 

Αυτό που αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής, είναι πως πρέπει να γίνει η σωστή διαχείριση στον Φορτούνη, γιατί οι "ερυθρόλευκοι" θα τον χρειαστούν, τον έχουν ανάγκη, όσο πλήρες ρόστερ κι αν υπάρχει, όσο καλή ομάδα κι αν έχει φτιάξει ο Μαρτίνς.

Παρεμπιπτόντως έχω την αίσθηση ή τις ενδείξεις, πως στην Εθνική Ελλάδας αυτή τη φορά ο Φορτούνης θα είναι βασικός. Κι ας μην έχει καταφέρει να γίνει ακόμη βασικός στον Ολυμπιακό, να παίζει περισσότερο, όπως δηλαδή είχε... συμβουλεψει στο πρόσφατο παρελθόν ο Φαν Σιπ τον Μαρτίνς.

Ο διεθνής άσος τότε δεν παρασύρθηκε, ήταν πολύ προσεκτικός στις δηλώσεις του, κάτι που εκτιμήθηκε απο τον Ολλανδό εκλέκτορα και τους συνεργάτες του. Και πιθανότατα θα... ανταμειφθεί, με κάτι πάντως που το αξίζει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα τους τρελάνει όλους ο Μαρτίνς! Αυτός είναι ο παίκτης που θέλει σαν παλαβός - Δεν σου πάει το μυαλό...




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags