Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Πήρε θέση για το "κορωνο-πάρτι" ο Φερνάντο Σάντος
| 2020-11-10 18:02:00

Πήρε θέση για το "κορωνο-πάρτι" ο Φερνάντο Σάντος - Τι απαντά για Σεμέδο και Ολυμπιακό

Sportdog Team
Πήρε θέση για το "κορωνο-πάρτι" ο Φερνάντο Σάντος - Τι απαντά για Σεμέδο και Ολυμπιακό

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Παρά το γεγονός ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο αναμένετια να τιμωρηθεί "βαριά" από τον Ολυμπιακό για τη συμμετοχή του σε διαβόητο "κορωνο-πάρτι" σε ξενοδοχείο της Συγγρού (μαζί με τους Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Φελίπε Μπρούνο), δεν επηρεάζεται η παρουσία του στην Εθνική Πορτογαλίας.

Ο διεθνής αμυντικός ταξίδεψε κανονικά για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας ενόψει των υποχρεώσεών της, με τον Φερνάντο Σάντος να τονίζει πως το θέμα αφορά τον Ολυμπιακό και όχι την Πορτογαλία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Πορτογαλίας ρωτήθηκε για το περιστατικό και απάντησε πως δεν ανησυχεί, εστιάζοντας στο γεγονός ότι ο Σεμέδο έχει ήδη προσβληθεί από τον κορωνοϊό στο παρελθόν και ανάρρωσε, συνεπώς εξαιρείται από τα τεστ της UEFA.

"Είναι παίκτης που είχε προσβληθεί από τον COVID. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, εξαιρείται από τα τεστ. Τα υπόλοιπα είναι πρόβλημα του Ολυμπιακού. Από τη στιγμή που δεν κάναμε προπόνηση τη Δευτέρα, κάναμε τα τεστ χθες και όλοι ήταν αρνητικοί", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags