Facebook Pixel Nations League: Τεράστιο "διπλό" μέσα στην Πορτογαλία για Γαλλία - "Τριάρα" η Γερμανία, έσωσε τον βαθμό η Ισπανία (vid)
| 2020-11-14 23:48:00

Τεράστιο διπλό μέσα στην Πορτογαλία για Γαλλία - "Τριάρα" η Γερμανία, έσωσε τον βαθμό η Ισπανία (vid)

Sportdog Team
Τεράστιο διπλό μέσα στην Πορτογαλία για Γαλλία - "Τριάρα" η Γερμανία, έσωσε τον βαθμό η Ισπανία (vid)

Nations League: Με σπουδαίο "διπλό" (0-1) από την έδρα της Πορτογαλίας έφυγε η Γαλλία για την 5η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης και "καθάρισε" την πρωτιά στον όμιλό της. Το νικητήριο γκολ για τους "τρικολόρ" πέτυχε ο Ενγκολό Καντέ στο 54'.

Στο άλλο ματς του συγκεκριμένου γκρουπ η Σουηδία νίκησε με 2-1 την Κροατία, με τους Σκανδιναβούς να προηγούνται στο ημίχρονο με 2-0 με γκολ των Κουλουσέφσκι και Ντάνιελσον και τους Κροάτες να μειώνουν απλά προς το τέλος με αυτογκόλ του δεύτερου.

Στο γήπεδο της Λειψίας η Γερμανία τα βρήκε σκούρα στο ξεκίνημα από την Ουκρανία, η οποία προηγήθηκε στο 12' με τον Γιάρεμτσουκ, ωστόσο τα "πάντσερ" απάντησαν άμεσα και ισοφάρισαν με τον Σανέ στο 23'. Στο 33' ο Βέρνερ έκανε την ανατροπή και στο 64' ο ίδιος παίκτης έγραψε το τελικό 3-1.

Με αυτή τη νίκη τους οι Γερμανοί πέρασαν στην πρώτη θέση του ομίλου τους, καθώς στο άλλο ματς η Ισπανία έμεινε στο 1-1 με την Ελβετία, "σώζοντας" μάλιστα τον βαθμό της ισοπαλίας στο 89'!

Οι Ελβετοί άνοιξαν το σκορ με τρομερό γκολ του Φρόιλερ στο 26' και είδαν τους Ισπανούς να χάνουν δύο πέναλτι με τον Σέρχιο Ράμος, ένα στο 57' και ένα στο 80', μένοντας μάλιστα και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ελβέντι στο 79'.

Η "Furia Roja" πίεσε ασφυκτικά στο τέλος έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με ένα γκολ του Μορένο στο 89'.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags