Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κλείνει τον "φονιά" ο Μαρινάκης - Υπογραφές μέσα στην πανδημία
| 2020-11-17 20:08:00

Κλείνει τον "φονιά" ο Μαρινάκης - Υπογραφές μέσα στην πανδημία - Του τα σκάει χοντρά!

του Παναγιώτη Νικολάου
Κλείνει τον "φονιά" ο Μαρινάκης - Υπογραφές μέσα στην πανδημία - Του τα σκάει χοντρά!

Ολυμπιακός: Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αποτελεί μια από τις κορυφαίες μεταγραφές του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, αφού είναι το βαρύ "πυροβολικό" της ομάδας με πολλά και κρίσιμα γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μπορεί να έχει πατήσει στα 33 του χρόνια, αλλά ο Μαροκινός δείχνει να είναι καλύτερος από ποτέ, έχοντας σκοράρει ήδη έξι φορές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.

Ο ίδιος ο παίκτης απολαμβάνει την παρουσία του στον Ολυμπιακό και έχει "δεθεί" με την ομάδα, κάτι που έγινε εμφανές στο τέλος της περασμένης μεταγραφικής περιόδου, καθώς παρέμεινε στην ομάδα παρά το γεγονός ότι δέχθηκε "χρυσές" προτάσεις από το Κατάρ για ετήσιες απολαβές άνω των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Διόλου τυχαίο που οι διοικούντες των Ερυθρολεύκων έχουν στο πρόγραμμα την άμεση επέκταση του συμβολαίου του Ελ Αραμπί, αφού η παρούσα συμφωνία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο στο υπάρχον συμβόλαιο, αλλά ουσιαστικά κανείς δεν λογαριάζει τη συγκεκριμένη παράμετρο, αφού οι δύο πλευρές θέλουν να διαπραγματευτούν για νέα συμφωνία!

Φυσικά, αυτό θα γίνει με τον Ελ Αραμπί να ανεβάζει αισθητά τις οικονομικές του απολαβές προκειμένου να πει το "ναι", ενώ όπως προκύπτει από τα σχετικά ρεπορτάζ, η πρόταση του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι για συμβόλαιο δύο ετών.

Θα πρέπει να υπάρξει μεγάλη ανατροπή στα τωρινά δεδομένα για να "στραβώσει" το θέμα και ο Μαροκινός να μη βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, αφού είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ενώ και οι Πειραιώτες έχουν βρει έναν πραγματικό "killer" στο πρόσωπό του, που δεν θέλουν να χάσουν. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον θεωρεί απαραίτητο στα πλάνα του και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον κρατήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Άγρια... κατσάδα Μαρτίνς - Τρεις στο στόχαστρο - Παρέμβαση Μαρινάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags