Facebook Pixel Ολυμπιακός: ΔΙΑΒΑΣΑ πάλι για Σωκράτη Παπασταθόπουλο
| 2020-11-25 11:25:00

Έτσι σκάει η βόμβα με διεθνή Έλληνα στο λιμάνι - "Τρελή" απόφαση Μπόλονι για Μακέντα, Καρλίτος!

Οι Μιχείες
Έτσι σκάει η βόμβα με διεθνή Έλληνα στο λιμάνι - "Τρελή" απόφαση Μπόλονι για Μακέντα, Καρλίτος!

Ολυμπιακός: ΔΙΑΒΑΣΑ πάλι για Σωκράτη Παπασταθόπουλο ενόψει Γενάρη. Ουσιαστικά τα ίδια αναμασήματα. Ο Έλληνας στόπερ που ειναι... κατηγορία Οζίλ στην Άρσεναλ, δηλαδή πληρώνεται αδρα χωρίς να υπολογίζεται  απο τον Αρτέτα και να παίζει, δεν είμαι σίγουρος πως ντεφάκτο θα φύγει απο εκεί 6 μήνες νωρίτερα απο την λήξη του συμβολαίου του.

Το φλέρτ ανθρώπων των "ερυθρόλευκων" μαζί του γνωστό εδώ και μήνες αλλά για να γίνει... λιμανίσιος θα πρέπει να πουληθεί κάποιος απο τους Σεμέδο, Μπα, Σισέ. Γιατί μια ενδεχόμενη άφιξη Σωκράτη εκτός απο το υψηλότατο κασέ του θα... επηρέαζε/περιόριζε τις συμμετοχές των δυο Σενεγαλέζων και του Πορτογάλου άρα την χρηματιστηριακή τους αξία και τις προοπτικές πωλησης τους. Και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος δεν είναι τόσο μεγάλη όσο η καλοκαιρινη, που πρώτα αγοράζεις τον αντικαταστάτη του και μετά έχεις τον χρόνο να περιμένεις προτάσεις για τον... βιτρινάτο, κρατώντας ψηλά και την τιμή του.

 Όλα αυτά, λοιπόν, πρέπει να συνυπολογιστούν μαζί με το οτι ο Σωκράτης θα προτιμούσε να βρει ένα ακομη καλό συμβόλαιο στην Ευρώπη ή έστω σε αγορές που πληρώνουν αδρά. Για να πάει ξανά σε ένα πρωτάθλημα από το top 5 της Ευρώπης το βλέπω εξαιρετικά χλωμό. Άρα ή θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα τύπου Κατάρ/Αραβίας ή με το να γυρίσει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Και το ένα και το άλλο πάντως θέλουν τον χρόνο τους. Τουλάχιστον μέχρι τότε ο 32χρονος Σωκράτης έχει την ασφάλεια του συμβολαίου της Αρσεναλ...

ΡΩΤΗΣΑ αν ο Λάζλο Μπόλονι θα συνεχίσει να επιμένει στο ενδεκαδάτο δίδυμο των Μακέντα - Καρλίτος στον Παναθηναϊκό. Και το λέω αυτό γιατί κάνει μπαμ πως είναι ...αταίριαστο "κατασκευαστικά", χωρίς χημεία μεταξύ τους, με τον Ισπανό μάλλον να απορυθμίζει και να "εκνευρίζει" αγωνιστικά τον Ιταλό. Και όμως, αν κρίνω απο τις σκέψεις του 67χρονου τεχνικού μάλλον θα ξαναδούμε στο προσεχές μέλλον τους Μακέντα - Καρλίτος να παίζουν μαζί στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού. Βλέπετε ο προπονητής της δεν είναι -τουλάχιστον ακόμη- πεπεισμένος πως αυτοι οι δυο (μιλάμε και για τα δυο απο τα πιο ακριβά συμβόλαια της ομάδας) δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Και έχει την εξήγησή του: σύμφωνα με τον Μπόλονι κανένας παίκτης τους, ατομικά, δεν ήταν ήταν καλά και δεν είναι και τώρα 100% έτοιμος.

Απο πλευράς φυσικής κατάστασης, απο πλευρας ψυχολογίας, απο πλευρας νοοτροπίας και ομαδικού πνεύματος κι απο τακτικής πλευρας. Αυτές είναι επαρκείς δικαιολογίες για τον Μπόλονι, που αν και λάτρης της πειθαρχίας έχει συγχωρήσει μέχρι τώρα αρκετά παραπτώματα... κακομαθημένων παικτών του. Ο έμπειρος προπονητής αντιλαμβάνεται πως όλα τους φταίνε και γκρινιάζουν ενώ είχαν μάθει και σε μια νοοτροπία μηδενικών ευθυνών και ελάχιστων απαιτήσεων. Αυτή προσπαθεί να αλλάξει και θα έχει πλέον και την βοήθεια του "ομόχνωτου" Πιέρ Ντρεοσί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έσκασε" τώρα: Έτσι θα παίξει με Σίτι ο Ολυμπιακός - "Ψευτοεννιάρι" - Θέση-έκπληξη ο Καμαρά!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags