Facebook Pixel Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Έξαλλος με το VAR ο Βαρούχας, τι λέει για τα δύο πέναλτι
| 2020-12-02 13:18:00

Έξαλλος με VAR ο Βαρούχας - Τι λέει για τα δύο πέναλτι του Ολυμπιακού - "Δεν μας το έδειξαν ποτέ"!

του Νίκου Στεργίου
Έξαλλος με VAR ο Βαρούχας - Τι λέει για τα δύο πέναλτι του Ολυμπιακού - "Δεν μας το έδειξαν ποτέ"!

Ολυμπιακός: Ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε στο sportdog για τις φωνές των Ερυθρόλευκων εναντίον τής διαιτησίας στο χθεσινό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ.

Αναφέρθηκε στη χρήση του VAR, έδωσε δίκιο στους Πειραιώτες που διαμαρτυρήθηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Μαν. Σίτι και σχολιάσε ότι ο διαιτητής έδωσε δικαίωμα.

"Κακή αξιοποίηση του VAR"

Κύριε Βαρούχα, ο Oλυμπιακός φωνάζει για δύο φάσεις στο παιχνίδι με τη Mαρσέιγ. Ποια είναι η δική σας άποψη;

"Το πρόβλημα δεν είναι αν φωνάζει, αλλά η κακή αξιοποίηση του VAR. Tο έχουμε εξυμνήσει το VAR αλλά φαίνεται ότι δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Οι αδυναμίες του φαίνονται. Στο Γιουρόπα Λιγκ δεν έχει VAR αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ και που έχει δεν χρησιμοποιείται σωστά".

"Πού ήταν η τεχνολογία της γραμμής;"

Ποια είναι η άποψή σας για τις φάσεις που διαμαρτύρονται οι Πειραιώτες.

"Ο Ολυμπιακός φωνάζει για πέναλτι, δεν θα έπρεπε να υπάρχει η τεχνολογία της γραμμής; Το άλλο πέναλτι είναι εύκολο, υπάρχει παράβαση. Αλλά δίνεις το δικαίωμα γιατί στο εύκολο πέναλτι πήγες στο VAR για να δεις, ενώ το άλλο δεν πηγαίνεις να το δεις που είναι δύσκολο και μένεις με το τι σου είπαν από το VAR. Μα την τελική απόφαση πρέπει να την πάρει ο διαιτητής, εκείνος έπρεπε να πάει να το δει. Σε τέτοιον αγώνα περιμένεις να είναι όλα στην τελειότητα, αλλά δεν ήταν. Άρα το VAR και αυτοί που ψάχνουν και κοιτάζουν κανονισμούς ποδοσφαίρου, πρέπει να δουν τι μπορούν να διορθώσουν".

"Δεν μας έδειξαν το οφσάιντ"

Οι Πειραιώτες, πάντως, είχαν και στο προηγούμενο παιχνίδι παράπονα από τη διαιτησία - Μάλιστα ο Μαρινάκης είχε μιλήσει δημόσια γι' αυτό.

"Και στο προηγούμενο είχε δίκιο ο Oλυμπιακός, πράγματι υπήρχε φάουλ με τη Μαν. Σίτι στο ξεκίνημα της φάσης του γκολ. Είναι συγκεκριμένες φάσεις, δεν μιλάμε στον αέρα. Εκεί που βγαίνει ο τερματοφύλακας και τον χτυπάει στο κεφάλι, δόθηκε οφσάιντ αλλά δεν μας έδειξε ποτέ αν υπήρχε οφσάιντ". 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags