Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για τις σχέσεις Ντρεοσί-Μπόλονι
| 2020-12-05 14:25:00

Τσακώθηκαν Μπόλονι-Ντρεοσί - Την... έκανε ο Ρουμάνος - Δεν τον έφερε αυτός - Απόφαση Αλαφούζου!

Του Αδέσποτου
Τσακώθηκαν Μπόλονι-Ντρεοσί - Την... έκανε ο Ρουμάνος - Δεν τον έφερε αυτός - Απόφαση Αλαφούζου!

Παναθηναϊκός: Μεγάλο μπέρδεμα υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με την πρόσληψη του Πιέρ Ντρεοσί στο πόστο του Γενικού Διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος έχει καλές σχέσεις από το παρελθόν με τον Λάζλο Μπόλονι, όμως είχε επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο πριν τον Ρουμάνο!

Αυτό μετέφερε η εκπομπή «Αδέσποτοι» του Sportdog.gr, την οποία ακούμε καθημερινά στον Alpha 9.89 16.00 – 17.00!

** Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη απόπειρα του Πιέρ Ντρεοσί μακριά από την πατρίδα του. Δεν είναι τυχαίο βέβαια πως είναι ο Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του Τριφυλλιού. Στον Ρουμάνο άλλωστε οφείλει τη μακροημέρευσή του στη Ρεν. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στον γαλλικό σύλλογο και ο Ρουμάνος ήταν ο κόουτς που βοήθησε την ομάδα να κάνει το επόμενο βήμα. Να παίξει ωραία μπάλα, να βγει Ευρώπη και να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου.

** Τότε βέβαια πίστευαν πως ο κόουτς θα μείνει στη Ρεν πολλά χρόνια. Ο Μπόλονι όμως τους παράτησε για τη Μονακό, επιβεβαιώνοντας τον… τυχοδιωκτικό χαρακτήρα του. Ο Ντρεοσί ένιωθε τότε προδομένος, αλλά η παρεξήγηση μερικά χρόνια αργότερα λύθηκε και τώρα συνεργάζονται στο Τριφύλλι, με τους ίδιους ακριβώς λόγους. Στον Παναθηναϊκό βέβαια θα χρειαστεί υπομονή για να έρθουν τα αποτελέσματα, κάτι που σπάνια υπάρχει στις ελληνικές ομάδες. Ειδικά με τον Γιάννη Αλαφούζο ιδιοκτήτη…

** Με τον Ντρεοσί ο Αλαφούζος μιλούσε πριν προκύψει ο Μπόλονι! Δεν τον έφερε δηλαδή ο Μπόλονι στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο Ντρεοσί όταν ρωτήθηκε από τους Πράσινους για τον Ρουμάνο κόουτς είπε τα καλύτερα. Και αφού ήρθε ο προπονητής, ο Αλαφούζος σκέφτηκε πως οι δυο τους θα μπορούσαν να ξανα-συνεργαστούν και να πετύχουν στο Τριφύλλι όπως στη Ρεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το πρώτο... έγκλημα Αλβέρτη-Διαμαντίδη! Μεγάλο λάθος, το πλήρωσε ακριβά ο ΠΑΟ - Πώς την πάτησαν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags