Facebook Pixel ΑΕΚ – Μάσιμο Καρέρα: "Τελειώνει" ο Καρέρα - Πανηγυρίζουν στον... Ολυμπιακό - Κλάμα στα αποδυτήρια - Το έριξε στα τσιγάρα ο Ίβιτς!
| 2020-12-06 23:03:00

"Τελειώνει" ο Καρέρα! Πανηγυρίζουν στον...Πειραιά-Κλάμα στα αποδυτήρια- Το έριξε στα τσιγάρα ο Ίβιτς

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τελειώνει" ο Καρέρα! Πανηγυρίζουν στον...Πειραιά-Κλάμα στα αποδυτήρια- Το έριξε στα τσιγάρα ο Ίβιτς

ΑΕΚ – Μάσιμο Καρέρα: Απογοητευτική ήταν η εικόνα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου ηττήθηκε ούσα γηπεδούχος και έμεινε από πολύ νωρίς στο -5 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Η νέα ήττα ήρθε λίγες ημέρες μετά το βαρύ 4-2 στο ΟΑΚΑ από την Μπράγκα, ενώ θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα η Ένωση είχε χάσει με κάτω τα χέρια 3-0 από τη Ζόρια στο Μαρούσι και είχε αποχαιρετήσει την Ευρώπη από την τέταρτη αγωνιστική του Europa League.

Όλα αυτά και σε συνδυασμό πάντα με τις εμφανίσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα, έχουν δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στη διοίκηση και η παρουσία του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο, μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται. Μετά και την ήττα από το Τριφύλλι, η θέση του Ιταλού είναι εξαιρετικά επισφαλής και οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ βαρύ πλέον και στην διοίκηση υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για την απομάκρυνσή του άμεσα. Ζυγίσουν τα δεδομένα, τη δεδομένη στιγμή τίποτα δεν είναι σίγουρα και όλα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή σύσκεψη, προφανώς παρουσία και του Δημήτρη Μελισσανίδη!

Στην Ένωση ήλπιζαν ότι ο Ιταλός μπορεί να γυρίσει το κλίμα και για αυτό μετά τις… σφαλιάρες στο Europa League του είχαν δώσει πίστωση χρόνου και περίμεναν να τον «τεστάρουν» στα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Μετά την ήττα όμως από το Τριφύλλι, υπάρχουν πλέον σοβαρές σκέψεις να μην κατέβουν με τον συγκεκριμένο προπονητή στο Φάληρο!

Η κατάσταση πάντως είναι ρευστή και το κλίμα πάρα πολύ βαρύ. Όπως μεταφέρθηκε στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ, μετά το ντέρμπι της Κυριακής στα αποδυτήρια υπήρχε… άκρα του τάφου σιωπή, ενώ ακόμα ο Ίλια Ίβιτς ήταν πάρα πολύ σκεπτικός. Κυκλοφορούσαν σκεπτικοί έξω από τα αποδυτήρια και έκαναν τσιγάρου για να… ηρεμήσουν (δείτε και σχετική φωτογραφία στο enwsi.gr).

Ο Σέρβος πάντως μιλώντας σε «πηγαδάκια», ισχυρίστηκε ότι δεν θα υπάρξουν άμεσα αποφάσεις και ότι παρά τον προβληματισμό, όλα θα κριθούν την Δευτέρα, όταν και θα είναι πιο ήρεμοι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτό-Σοκ: Γι’ αυτό ο Μπολονι ξεφτιλισε τον Καρέρα - Δείτε τι εκανε ο Ιταλός στον πάγκο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags