Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Χασάν, ο Μήτρογλου κι ο μπακ-έκπληξη
| 2020-12-08 12:27:00

Τι έχει ο Χασάν; - Μπακ-έκπληξη για Ολυμπιακό - Τι παίζει με Μήτρογλου - Ποιον διώχνει ο Μπόλονι

Του Αδέσποτου
Τι έχει ο Χασάν; - Μπακ-έκπληξη για Ολυμπιακό - Τι παίζει με Μήτρογλου - Ποιον διώχνει ο Μπόλονι

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και χθες η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Δευτέρας λοιπόν, ο Ευάγγελος Μίχος σχολίασε τις φήμες για την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στο λιμάνι, τον φορ που ίσως ψάξει ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και την υπόθεση της μεταγραφής του αριστερού μπακ, που ακόμα δεν έχει… κλειδώσει.

Παράλληλα, υπήρξε και μία αποκάλυψη για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και την άποψη που έχουν γι' αυτόν οι Γιώργος Δώνης και Λάζλο Μπόλονι.

Διαβάστε τα κυριότερα σημεία της εκπομπής και ακούστε τη ξανά ΕΔΩ 

** Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό. Θέμα σέντερ φορ πάντως υπάρχει, ειδικά μετά τις εξελίξεις με Χασάν. Ακόμα δεν ξέρουμε τι έχει γίνει με τον Αιγύπτιο. Είναι επιπλοκές κορωνοϊού ή κάτι άλλο, σχετικό με την υγεία του. Περιμένουν κάποιες εξετάσεις στο Λιμάνι. Μέχρι μέσα Γενάρη δεν υπολογίζεται πάντως και υπάρχει θέμα. Ο Μαρτίνς δεν δείχνει να εμπιστεύεται τους Κάιπερς και Σουντανί.

** Για τη μεταγραφή του αριστερού μπακ, πλέον είναι δύσκολο του Ρέις. Παίζει το όνομα του Φρέντρικ Μπιόρκαν, του 22χρονου ακραίου αμυντικού της Μπόντο Γκλιμτ, που είναι διεθνής με την U21 της Νορβηγίας. Ωστόσο, υπάρχει κι άλλη περίπτωση που εξετάζει ο Ολυμπιακός και δεν έχει διαρρεύσει!

** Ο Μπόλονι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ προτίμησε να ρίξει στο χορτάρι τον… κωμικό Αγιούμπ και όχι τον Μπουζούκη. Δείχνει πολλά για τον νεαρό άσο η κίνηση αυτή…

** Για τον Εμμανουηλίδη όλοι λένε πως δουλεύει πολύ και έχει προσόντα. Ωστόσο, ο Δώνης μου είχε πει προσωπικά και το βλέπω και από τον Μπόλονι, ότι έχει θέματα στο τακτικό κομμάτι και γι' αυτό δεν παίρνει ευκαιρίες. Νομίζω θα φύγει και ο ίδιος θα ζητήσει να αποχωρήσει τον Γενάρη, αφού διαπιστώνει πως δύσκολα θα βρει χρόνο στο Τριφύλλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ στον Ολυμπιακό! Έφυγε ο Βαλμπουενά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags