Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: "Σπόντες" ΠΑΟΚ για τη διαιτησία και απίστευτη ειρωνεία για τον Άρη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-12-13 23:06:00

Τρελές "σπόντες" ΠΑΟΚ για τον Ολλανδό διαιτητή και απίστευτη ειρωνεία για τον Άρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρελές "σπόντες" ΠΑΟΚ για τον Ολλανδό διαιτητή και απίστευτη ειρωνεία για τον Άρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άρης - ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά ηττήθηκε με 1-0 στο ντέρμπι, αλλά η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ εκφράζει έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του αγώνα, κάτι που αντικατοπρίζεται από το match report που ανέβηκε στο επίσημο σάιτ της για την αναμέτρηση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ "καταγγέλεει" τον διαιτητή, καθώς στην εισαγωγή του ματς αναφέρει ότι "Ο απίθανος Ολλανδός διαιτητής Νιχάους έκανε τα πάντα για να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα και τα κατάφερε. Ο Άρης επικράτησε με 1-0 με ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο πρώτο μέρος".

Μάλιστα, στο κείμενο αναφέρεται ότι ο Άρης πέτυχε τον μοναδικό στόχο του μέσα στη σεζόν, δηλαδή να νικήσει τον ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά ολόκληρο το κείμενο:

«Ο απίθανος Ολλανδός διαιτητής Νιχάους έκανε τα πάντα για να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα και τα κατάφερε. Ο Άρης επικράτησε με 1-0 με ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο πρώτο μέρος».

Στη συνέχεια, υπογραμμίζουν πως ο Άρης πέτυχε το στόχο της σεζόν του, αποδεχόμενος το δώρο από τον ρέφερι: Όλοι περίμεναν ένα σκληρό παιχνίδι. Ένα ντέρμπι που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Φυσικά δικαιώθηκαν. Εκείνο που δεν περίμενε και δεν ήθελε κανείς να συμβεί, ήταν η προσοχή να μην στραφεί στους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αγώνα, τους παίκτες, αλλά τα φώτα να πέσουν στον Ολλανδό ρέφερι.

Έναν επικίνδυνο διαιτητή που κατάφερε να τα κάνει όλα λάθος σε ένα σημαντικό παιχνίδι και με τις αποφάσεις του να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Άρης προσπάθησε να αιφνιδιάσει στο ξεκίνημα και είχε δοκάρι με φάουλ του Γκάμα μόλις στο 2′, αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο και άρχισε να απειλεί την αντίπαλη εστία. Η αναμέτρηση είχε πάθος και δυνατά μαρκαρίσματα και οι φάσεις δεν ήταν πολλές με τον Δικέφαλο να απειλεί κυρίως με σουτ των Α.Ζίβκοβιτς και Τζόλη .

Στο 38′ ήρθε η πρώτη παρέμβαση του Νιχάους στο παιχνίδι. Ο Μπερτόλιο μπήκε στην περιοχή, ο Πασχαλάκης έδιωξε τη μπάλα καθαρά, αλλά ο Ολλανδός ρέφερι και ο VAR, είχαν άλλη άποψη και έδειξαν πέναλτι. Μάλιστα ο Νιχάους δεν πήγε καν να δει τη φάση.

Ο Γκάμα ευστόχησε από την άσπρη βούλα, ο Μπουσέ σταμάτησε το ψαλιδάκι του Σβαμπ στην τελευταία φάση και το πρώτο μέρος έληξε με το σκορ στο 1-0.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο Άρης έχοντας το προβάδισμα δεν προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και απλά κλείστηκε στην περιοχή του, με τους παίκτες του να ενδιαφέρονται κυρίως για το αν θα πάρει δεύτερη κίτρινη ο Ντόουγκλας . Ο ΠΑΟΚ από την άλλη δεν βρήκε διαδρόμους και αναλώθηκε σε κατοχή της μπάλας, με τον Σφιντέρσκι να χάνει μία καλή ευκαιρία στο 56′.

Στο 63′ ο Ουαγκέ σε μία κίνηση αυτοθυσίας έσωσε τον ΠΑΟΚ από ένα δεύτερο γκολ, χτυπώντας άσχημα το γόνατό του στο δοκάρι. Ο Σενεγαλέζος άφησε τη θέση του στον Κρέσπο καθώς ήταν αδύνατο να συνεχίσει.

Στο 72′ ήταν η ώρα του Νιχάους να αναλάβει και πάλι δράση. Ο Τζόλης μπήκε στην περιοχή, δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Σάσα εντός περιοχής, έμεινε όρθιος και συνέχισε τη φάση, πέρασε τρεις αντιπάλους, ο Σούντγκρεν τον ανέτρεψε εντός περιοχής εκ νέου, ο ρέφερι υπέδειξε το πέναλτι, αλλά αυτή τη φορά πήγε να το δει στο VAR και το πήρε πίσω, ενώ δεν ασχολήθηκε καν με το μαρκάρισμα του Σάσα.

Ο Α.Ζίβκοβιτς στο 85′ έχασε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία με σουτ στην κίνηση μετά από πάσα του Τσόλακ , για να έρθει ο Νιχάους να ολοκληρώσει το έργο του στις καθυστερήσεις.

Μετά από γέμισμα στην περιοχή του Άρη, ο Μπουσέ έχασε τη μπάλα και ο Μπαγκαλιάνης την σταμάτησε με το χέρι με τον Νιχάους να σφυρίζει… λήξη και φυσικά το VAR να μην ασχολείτε καν με τη φάση.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ έξαλλους να διαμαρτύρονται στον διαιτητή και τους αντιπάλους τους να πανηγυρίζουν το δώρο που δέχθηκαν από τους Ολλανδούς και με το οποίο πέτυχαν το μοναδικό στόχο που είχαν και τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags