Facebook Pixel ΑΕΚ - Μάρκο Λιβάγια: Το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ παραμένει
| 2021-01-01 11:50:00

Βόμβα με Λιβάγια Πρωτοχρονιάτικα! Τον "τελειώνουν" από ΑΕΚ - Βουίζει η πιάτσα ότι υπογράφει στην...

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Βόμβα με Λιβάγια Πρωτοχρονιάτικα! Τον "τελειώνουν" από ΑΕΚ - Βουίζει η πιάτσα ότι υπογράφει στην...

ΑΕΚ - Μάρκο Λιβάγια: Το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ παραμένει στην επικαιρότητα εδώ και μήνες. Εξάλλου δημοσιεύματα από Τουρκία τα οποία δεν αποκλείεται να είναι υποκινούμενα από τη μανατζερική πλευρά του Κροάτη, το διατηρούν ζωντανό.

Τις περισσότερες φορές αυτού του είδους οι αναφορές κάνουν λόγο για πρόθεση της τουρκικής ομάδας να καταθέσει πρόταση στην Ένωση για να αποκτήσει τον 27χρονο μεσοεπιθετικό τον Γενάρη, κάτι που φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο σενάριο, όταν το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει τον Ιούνιο του 2021 και οποιαδήποτε ομάδα θα μπορούσε να τον αποκτήσει ανέξοδα ως ελεύθερο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές από την Τραπεζούντα, ο Μάρκο Λιβάγια της ΑΕΚ βρίσκεται στη λίστα του Αμπντουλάχ Αβτζί, ωστόσο είναι πιο χαμηλά σε σχέση με άλλες εναλλακτικές λύσεις ενίσχυσης. Οι πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στο sportdog υποστηρίζουν, ότι ο προπονητής της ομάδας αναζητεί περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς.

Αν αυτές δεν προχωρήσουν, τότε μόνο μπορεί η Τραμπζονσπόρ να επιστρέψει στην περίπτωση του Κροάτη. Είναι περίεργο πάντως το γεγονός, ότι στο ρεπορτάζ της τουρκικής ομάδας δεν έχουν διαρρεύσει αυτές οι εναλλακτικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και διατηρείται ψηλά το θέμα του Λιβάγια.

Πάντως, όπως αναφέρουν στην Τουρκία, αναμένεται να υπάρξει κινητικότητα μετά τις 5 Ιανουαρίου, όταν και θα ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "MΠΑΜ" Μελισσανίδη που δεν περίμενε κανείς - Έσκασε Πρωτοχρονιάτικα - Απογειώνει την ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags