Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Θα επιστρέψει, έστω μέχρι τον Ιούνιο, στην ελληνική Σούπερλιγκ, ο πρώην πρώτος της σκόρερ (με τον Ατρόμητο) Ευθύμης Κουλούρης; Κι αν ναι για ποιά ομάδα;

Επίσης, η απάντηση - αποκάλυψη γιατί ο Ντρεοσί έκανε έγγραφη πρόταση ανανέωσης και στον Καμπετσή, ο νοποίος παρεμπιπτόντως απο την ιταλική Serie B' έχει όντως προταθεί στην Βίρτους Εντέλα του Ηλία Κουτσουπιά.

Ορίστε οι δυο αποκαλυπτικές GOALάρες: 

1η) Στην ελληνική μανατζερική πιάτσα κυκλοφορεί πως ο Ευθύμης Κουλούρης έχει προταθεί και στον ΟΦΗ, για δανεικός μέχρι το καλοκαίρι, χωρίς φυσικά οψιόν αγοράς(αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε να την καταβάλει). Ο διεθνής Έλληνας φόρ θέλει να φύγει απο την Τουλούζ και να πάει σε ομάδα που θα παίζει αλλά αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα Γενάρη μήνα και με το συμβόλαιο που έχει(600 χιλιάρικα ετησίως). Εκτός κι αν για το επόμενο 5μηνο διευκολύνει έναν δανεισμό του, "παραιτούμενος" απο ένα σημαντικό ποσό που αντιστοιχεί σε δόσεις του υπάρχοντος συμβολαιού του. Και με την Τουλούζ απο την πλευρά της, να μην επιμένει για την καταβολή ενοικίου. 

Σίγουρα υπάρχει αυτή την στιγμή ένα αδιέξοδο στην υποθεση του, κάτι που έφτασε να το αναγνωρίζουν και οι υπεύθυνοι της γαλλικής ομάδας. Τι μου έκανε πάντως εντύπωση, απο όσα μου μεταφέρθηκαν για την υπόθεση  Κουλούρη και εφόσον, βεβαίως βεβαίως, ισχύει;  

Πως η νέα μανατζερική διαχειρισή του, στις διάφορες ελληνικές ομάδες ( Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη) που τον πρότεινε, δεν είχε την ίδια...τιμολόγηση, τις ίδιες...παραμέτρους!! Και το πιο τρελό σεναριο που ακούγεται είναι σε ομάδες του Βελγίου ή της Ολλανδίας που έχει επίσης προταθεί ο Κουλούρης, τελικά να βρεθεί εκεί ο Κάιπερς και ο Έλληνας στραικερ τέλος Γενάρη να έρθει δανεικός στον Ολυμπιακό, παίρνοντας στο ρόστερ την θέση του Βέλγου!!

2η) Ξέρω ο τι πολύ κόσμος, κυρίως στο συνάφι μου ...μπερδεύτηκαν με την κίνηση του Παναθηναϊκού τελευταία ημέρα του 2020 να καταθέσει προσφορά και στον Καμπετσή (μαζί με τους Ζαγαρίτη, Χρηστογεώργο, Ξενόπουλο, Καραγιάννη). 

Με την έννοια πως τα συμβόλαια και των 5 τελειώνουν τον ερχόμενο Ιούνιο αλλά η ανανέωση του Καμπετσή φαινόταν πως δεν απασχολεί τους "πράσινους" και ήταν μάλλον φευγάτος. Για να ακολουθήσει μάλιστα και η συμμετοχή του ως αλλαγή κόντρα στην ΑΕΛ, όπου πρέπει να του πιστωθεί τουλάχιστον το...μισό απο το γκολ του Εμμανουηλίδη. Αν και περισσότερη... συγκυριακή, λόγω των πολλων απουσιών, ήταν η κυριακάτικη (επαν)εμφανισή του στην σύνθεση του τριφυλλιού... 

Πάμε τώρα να λύσω τις απορίες όλων εκείνων που αναρωτιόντουσαν γιατί ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση ανανέωσης στον Καμπετσή ενώ φαινόταν να μην τον υπολογίζουν.
 
Ένας ποδοσφαιριστής, ακόμη κι αν φεύγει ως ελεύθερος για ομάδα εκτός συνόρων, μπορεί να πάει τροφεία στην ομάδα του. Αρκεί να μην έχει κλείσει τα 23 του χρόνια και η ομάδα να του έχει καταθέσει επίσημη(έγγραφη) πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Έστω και αν είναι περισσότερο ...διαδικαστική η προσφορά. 

Και επειδή ο νόμος έχει αλλάξει, υπάρχει μια διάσταση απόψεων αν αυτό μπορεί να το κάνει με καταληκτική ημερομηνία μέχρι 2 μήνες πριν απο τη λήξη του υπάρχοντος συμβολαίου του ή οφείλει να του καταθέσει έγγραφη πρόταση ανανέωσης έστω και την τελευταία ημέρα πριν μπει στο τελικό 6μηνο. Ετσι στον Παναθηναϊκό ο Ντρεοσί για να είναι διασφαλισμένος έδωσε εντολή να γίνουν 31 Δεκεμβρίου  προσφορές στους 5 παίκτες που τελειώνουν το καλοκαίρι τα συμβόλαιά τους. Για να έχει κέρδος μικρό ή μεγαλύτερο ο σύλλογος  απο όλους. Κι απο τον Καμπετσή! Γκέγκε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Mπαμ" Μπρούνο στον Ολυμπιακό! Φοράει το Τριφύλλι; Ο κόσμος το έχει τούμπανο - Χοντρό "παιχνίδι"