Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τραγικά πράγματα με Γιαννούλη - Τι συνέβη πραγματικά
| 2021-01-15 17:47:00

Τραγικά πράγματα με Γιαννούλη - Τι συνέβη πραγματικά - Νέο όνομα-έκπληξη για αντικαταστάτης!

Του Αδέσποτου
Τραγικά πράγματα με Γιαννούλη - Τι συνέβη πραγματικά - Νέο όνομα-έκπληξη για αντικαταστάτης!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Διαβάστε όλα τα θέματα και ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ

**Επικοινωνιακά ο ΠΑΟΚ βγάζει προς τα έξω ότι ο Δημήτρης Γιαννούλης έφυγε με την ευχή του Ιβάν και ότι πίεσε πολύ για να πάρει μεταγραφή. Η πραγματικότητα είναι πως ο Δικέφαλος χειρίστηκε με λανθασμένο τρόπο την περίπτωση ενός εκ των μεγαλύτερων περιουσιακών του στοιχείων, έχοντας βγάλει στη βιτρίνα τον Γιαννούλη από τον περασμένο Ιανουάριο, μιλώντας με πληθώρα ατζέντηδων και αναζητώντας πρόταση για να τον πουλήσει δεξιά και αριστερά. Υπήρξαν και διάφορες παλινωδίες στο θέμα, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις εμφανίζονταν διαφορετικοί ατζέντηδες, που έταζαν διαφορετικές προτάσεις ακόμα και από την ίδια ομάδα! Ο Γιαννούλης άρχισε να ξενερώνει διαπιστώνοντας ότι μένει πίσω, σε ένα μεταβατικό στάδιο για τον ΠΑΟΚ, και ενώ έβλεπε μέχρι πρότινος συμπαίκτες του όπως ο Λημνιός και ο Πέλκας να έχουν κάνει το βήμα στο εξωτερικό. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ απέρριψαν το καλοκαίρι προτάσεις από Αταλάντα και  Πόρτο ύψους 7-7,5 εκατομμυρίων ενώ εν συνεχεία επιχείρησαν να διπλασιάσουν τις απολαβές του παίκτη (σ.σ. αμείβεται με 280.000 ευρώ). Οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο ξεκίνησαν αλλά στη συνέχεια "πάγωσαν" και όταν ο Δικέφαλος επιχείρησε νέα προσέγγιση, διεθνής μπακ αρνήθηκε να συζητήσει για ανανέωση και ζήτησε να τον αφήσουν να φύγει όταν προκύψει πρόταση από το εξωτερικό.

**Ο αντικαταστάτης του Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να είναι ο Σταφυλίδης. Αφενός ο έμπειρος δεν παίζει λόγω τραυματισμού εδώ και αρκετούς μήνες και αφετέρου υπάρχει θέμα στο εσωτερικό του Δικεφάλου με τον ατζέντη του, Πολ Κουτσολιάκο. Ακούγεται και το όνομα του Φεράρι του Βόλου ΝΠΣ, αλλά υπάρχει και ένα όνομα-έκπληξη που εξετάζεται. Πρόκειται για Λατινοαμερικανό μπακ που αγωνίζεται στην Ευρώπη

**Το τελευταίο δίμηνο "σέρνεται" η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει και για ενίσχυση στη θέση του δεξιού μπακ. Οι περισσότεροι το συνδυάζουν αυτό με τον Ντρέγκερ, αλλά ίσως να μην τυχαίο το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα προκύπτουν συνεχώς δημοσιεύματα για τον Ραφίνια, με τελευταίο αυτό της Bild που αναφέρει ότι τον θέλει η Σάλκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βόμβα" για ταλαντούχο Έλληνα του "Big 4" - Ήρθαν ομαδάρες στην... πόρτα του - Έγινε πρόταση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags