Παναθηναϊκός: Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

To Σάββατο η εκπομπή καταπιάστηκε με την υπόθεση του Ζαγαρίτη και σχολίασε την περίπτωση Χριστογεώργου.

**Η υπόθεση Ζαγαρίτη δείχνει να κολλάει στην εγγυητική από την Πάρμα.

Ο Παναθηναϊκός το συνηθίζει αυτό με τις εγγυητικές. Είναι σφόδρα επιφυλακτικός από την υπόθεση Νίνη και από τότε, επειδή κάηκε στο χυλό και φυσά και το γιαούρτι, συναναστρέφεται ζητώντας εγγυητικές.

Όσον αφορά τα τροφεία πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποιες βασικές λεπτομέρειες. Τα τροφεία εξαρτώνται από το αν ο παίκτης θα πάει σε ομάδα εξωτερικού. Αν πάει σε ομάδα εντός των ελληνικών συνόρων, λόγου χάρη στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να πάρει δεκάρα τσακιστή.

Το μέγεθος των τροφείων, συν τοις άλλοις, εξαρτώνται και από το πρωτάθλημα, στο οποίο θα πάει ο παίκτης. Άλλο ποσό θα γράψει αν πάει στο ιταλικό και άλλο στο ολλανδικό.

Επιπρόσθετα η συγκεκριμένη υπόθεση εξαρτάται από την ομάδα που θα πάει. Άλλα τροφεία θα πλήρωνε η Γιουβέντους, άλλα η Ίντερ και άλλα η Πάρμα, για την οποία συζητάμε.

Υπάρχουν με άλλα λόγια διαβαθμίσεις σε αυτήν την υπόθεση.

Το θέμα Ζαγαρίτη «κολλάει» στα τροφεία. Ο Παναθηναϊκός ζητά ένα ποσό κοντά στις 400.000 Ευρώ. Συγκεκριμένα θέλει 382.000, τα οποία η Πάρμα δεν τα δίνει. Θέλει να δώσει λιγότερα. Εκεί έχει παγώσει το θέμα.

Η ιταλική ομάδα έχει συμφωνήσει με τον Ζαγαρίτη για συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων με κλιμακωτές αποδοχές που στην τελευταία του χρονιά θα είναι κοντά στα 230.000. Φέτος θα πάρει για το εξάμηνο κοντά στα 100.000 Ευρώ. Μετά μέσο όρο θα παίρνει κοντά στα 200.000.

Υπενθυμίζεται, ότι στον Παναθηναϊκό παίρνει 700 Ευρώ.

Διέρρευσε, ότι στον Παναθυηναϊκό έχουν πάρει ανάποδες με τον Πολ Κουτσολιάκο, τον μάνατζερ του Ζαγαρίτη. Το περιβάλλον του ομογενή ατζέντη όμως διαψεύδει στις Μιχείες ότι ο «Γερμανός» είπε «ή τον δίνετε τώρα ή το καλοκαίρι θα πάει σε άλλη ελληνική ομάδα και δεν θα πάρετε φράγκο».

Ο Κουτσολιάκος απλά είπε, ότι θα ζυγίσει τις προτάσεις που έχει. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το άσχημο κλίμα μεταξύ Αλαφούζου και Κουτσολιάκου έχει δημιουργήσει ένας κ. Βλάχος. Η αλήθεια πάντως σε όλα αυτά είναι κάπου στη μέση.

**Ο Χριστογεώργος είναι από τους νέους ανερχόμενους τερματοφύλακες που έχει στο έμψυχο δυναμικό του ο Παναθηναϊκός.

Η πρόταση που του έγινε στις 31 Δεκεμβρίου 2020 αφορούσε τριετές συμβόλαιο με κάτι λιγότερο από 40.000 το χρόνο και τον τρίτο χρόνο να μπαίνουν μπόνους συμμετοχών 1.500 Ευρώ τον αγώνα.

Του έγινε η συγκεκριμένη πρόταση και άφησαν το θέμα στον αέρα. Βλέποντας και κάνοντας. Έτσι όμως υπάρχει ο κίνδυνος να καεί ένας τερματοφύλακας με φοβερά χαρακτηριστικά.

Είναι γκολκίπερ που πρέπει να παίξει. Δεν πρέπει να σκουριάσουν τα γάντια του.

Επί Δώνη δευτεροτρίτος μαζί με τον Ξενόπουλο. Τώρα με Μπόλονι-Ντρεοσί είναι μόνιμα εκτός. Δεν μοιράζονται στις αποστολές με τον Ξενόπουλο. Οπότε λογικό είναι να ψάχνεται ο Χριστογεώργος.

Προσωπικά θεωρώ, ότι είναι ένας νέος Βλαχοδήμος. Αυτο που έμαθα ότι ζήτησε ο νέος ατζέντης του (Γαλαριώτης) είναι να διασφαλιστεί ότι τον βλέπουν σαν πρότζεκτ στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ στον ΠΑΟ με Έλληνα άσο - Έξαλλος με όσα του έκαναν, θέλει να φύγει - Θα αντιδράσει ο κόσμος!