Facebook Pixel ΑΕΚ – Μάρκο Λιβάγια: Αποκάλυψη για τη συνάντηση για συμβόλαιό του
| 2021-01-18 00:34:00

Έβγαλε είδηση ο Λιβάγια! Συνάντηση με ΑΕΚ για το συμβόλαιό του - Χυλόπιτα στην Τραμπζονσπόρ

Sportdog Team
Έβγαλε είδηση ο Λιβάγια! Συνάντηση με ΑΕΚ για το συμβόλαιό του - Χυλόπιτα στην Τραμπζονσπόρ

ΑΕΚ – Μάρκο Λιβάγια: Αποκάλυψη για τη συνάντηση για συμβόλαιό του

 

Είδηση έβγαλε ο Μάρκο Λιβάγια μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου, στην οποία βρήκε δίχτυα. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός προανήγγειλε ο Μάρκο Λιβάγια με δηλώσεις του στη NOVA, συνάντηση με την Ένωση για το συμβόλαιό του, τονίζοντας πως δεν έχει μιλήσει με καμία άλλη ομάδα και περιμένει την ομάδα του Δικέφαλου αετού. Από εκεί και πέρα τόνισε πως η οικογένεια του νιώθει όμορφα εδώ, ενώ ρωτήθηκε για την εξαιρετική εικόνα που είχε σήμερα, τον Χιμένεθ και τη νίκη επί του Ατρόμητο. Προφανώς η δήλωση του Μάρκο Λιβάγια είναι μία μέγιστη χυλόπιτα στην Τραμπζονσπόρ, για την οποία έπαιξαν πολύ δυνατά σενάρια τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Πως νιώθει που επέστρεψε στα γκολ στο ΟΑΚΑ, που είχε να σκοράρει απ’ τον Ιούλιο;

«Ειμαι χαρούμενος που σκόραρα, αλλα περισσότερος χαρούμενος ειμαι που κερδίσαμε. Το μόνο που μας μένει είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά. Αποδίδουμε μερικές στιγμές και καλό ποδόσφαιρο».

Για το πώς είδε το παιχνίδι;

«Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε κοντά τις γραμμές του. Δεν μας έδωσε χώρο. Αυτό ηταν φυσιολογικό να μας δυσκολέψει. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη κατοχή, ανοίξαμε σε πλάτος κι αυτό ήταν το κύριο».

Για το τι έφερε ο Χιμένεθ και ήρθαν οι τέσσερις σερί νίκες;

«Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι η ίδια του ενέργεια. Ξέρει να μιλήσει την κατάλληλη στιγμή, στον κατάλληλο παίκτη στο κατάλληλο τάιμινγκ. Ξέρει να δίνει κινητρο στην ψυχολογία του παίκτη».

Για το συμβόλαιό του;

«Για την ώρα αυτό που έχω να πω είναι ότι ο κόσμος θέλει να μάθει. Πρέπει να πω ότι δεν μιλάω με καμία άλλη ομάδα. Θα έχουμε σύντομα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ άλλη μία συνάντηση στο άμεσο μέλλον».

Ο Χιμένεθ είπε ότι θα ήθελε ο Λιβάγια να μείνει στην ΑΕΚ. Ο ιδιος πως το βλέπει;

«Είναι πολύ θετικό και με χαροποιεί όταν ο προπονητής λέει τόσο καλά λόγια για μένα. Εγώ και η οικογένειά μου είναι χαρούμενη εδώ. Ο Μανόλο ξέρει που μου αρέσει να παίζω καλύτερα. Ποιος ξέρει… Αυτή η ομάδα μου έδωσε να έχω μία κανονικότητα. Με βοήθησε. Αλλά πρέπει να μιλήσουμε».

Για τη φετινή του μέτρια έως τώρα εικόνα του κι αν είναι επηρεασμένος από το συμβόλαιο;

«Ψυχολογικά ειμαι πολύ καλά. Ειμαι καλά βασικά. Δεν έχω παίξει και τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα όσο πέρυσι. Ανεξάρτητα της θέσης που μου ζητά ο κάθε προπονητής να παίζω είναι να βοηθάω την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags