Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τεράστια δικαίωση Μπόλονι - "Χουνέρι" στον Χατζηγιοβάνη - Σκάει 2.5 μύρια ο Μαρινάκης για εξτρέμ!
| 2021-01-27 17:53:00

Τεράστια δικαίωση Μπόλονι - "Χουνέρι" στον Χατζηγιοβάνη - Σκάει 2.5 μύρια ο Μαρινάκης για εξτρέμ!

Του Αδέσποτου
Τεράστια δικαίωση Μπόλονι - "Χουνέρι" στον Χατζηγιοβάνη - Σκάει 2.5 μύρια ο Μαρινάκης για εξτρέμ!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Τι… μαγικό έκανε πάλι ο Μπόλονι στον Βόλο και γιατί δεν ξεκίνησε ο Χατζηγιοβάνης; Ποιος είναι ο ελεύθερος για τον οποίο ο Μαρινάκης δίνει ΤΡΕΛΑ λεφτά;

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τα κυριότερα παρακάτω:

**  Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός του Λάζλο Μπόλονι, που πέρασε με 2-0 και από τον Βόλο. Πανηγύρισε την πέμπτη σερί νίκη του και έμεινε για έκτο σερί ματς χωρίς δεχθεί γκολ. Τεράστια δικαίωση του Ρουμάνου κόουτς μάλιστα (και) σήμερα η επιλογή να παίξουν Καμπετσής και Ιωαννίδης που έβαλαν και τα γκολ. Βγάζει… λαγούς από το καπέλο ο προπονητής του Τριφυλλιού!

Δεν είναι μάγος πάντως, απλά κανονικός προπονητής που κάνει τα αυτονόητα και φέρνει τα αποτελέσματα. Δεν είναι τυχαίο πως άφησε για τρίτο παιχνίδι εκτός τους Μακέντα-Καρλίτος, που κοστίζουν στον σύλλογο 1.3 εκατ. ευρώ!  

** Εντύπωση προκάλεσε πάντως η επιλογή του να μην ξεκινήσει ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στο αρχικό σχήμα. Ο Λάζλο Μπόλονι ουσιαστικά τον… τιμώρησε για μία δήλωσή του. Ο νεαρός άσος πριν μερικές ημέρες είχε πει on camera πως δεν του αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει ο Παναθηναϊκός, αναφερόμενος προφανώς στο ότι παίρνουν τα αποτελέσματα, αλλά δεν εντυπωσιάζουν με την απόδοσή τους. Ο Ρουμάνος λοιπόν ενημερώθηκε, δεν είπε τίποτα στον παίκτη, αλλά σήμερα τον άφησε στον πάγκο και του… έστειλε μήνυμα. Πάνω από όλα είναι η ομάδα και αυτό θέλει να τους δείξει. Κάτι αντίστοιχο είχαν… πληρώσει και οι Καρλίτος-Μακέντα.

** Εξετάζει την περίπτωση του Μάτκο Μίλιεβιτς ο Ολυμπιακός. Είναι Κροάτης, 19χρονος εξτρέμ, με τριπλή υπηκοότητα αφού έχει παίξει στις μικρές Εθνικές και της Αργεντινής και της Αμερικής. Τελειώνει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι με την Αρχεντίνος Τζούνιορς και ψάχνεται να έρθει στην Ευρώπη. Ο πατέρας του είναι στην Αθήνα και συζητάει με τους Πειραιώτες και μάλιστα βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Υπάρχει ωστόσο ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, αλλά και διαφορά στο οικονομικό. Η πλευρά του παίκτη, ζητάει πριμ υπογραφής 2 εκατομμυρίων ευρώ. Υπάρχουν και τα τροφεία στη μέση, που θα εκτοξεύσουν τη μεταγραφή ελεύθερου παίκτη πάνω από 2.5 εκατομμύρια!


**ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε ΑΠΙΘΑΝΗ πρόταση στον ΠΑΟ - Απάντηση έκπληξη από Αλαφούζο - Θα γίνει... χαμός!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags