Facebook Pixel «Γίνε Μήτρογλου»!
| 2011-01-28 10:52:00

«Γίνε Μήτρογλου»!

«Γίνε Μήτρογλου»!

Συνάντηση και με τον Κρίστιαν Νέμεθ είχε χθες το απόγευμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Προκειμένου να τον πείσει να πάει δανεικός, του έδωσε ως παράδειγμα τον Κώστα Μήτρογλου...

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τόνισε στον Νέμεθ πως για το δικό του το καλό είναι προτιμότερο να πάει σε κάποια άλλη ομάδα, που θα πάρει χρόνο συμμετοχής, παρά να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Μάλιστα, από τη διοίκηση έδωσαν στον Ούγγρο επιθετικό ως παράδειγμα και τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος στην αρχή δεν ήθελε να σκέφτεται καν το ενδεχόμενο μετακόμισή του στη Νέα Σμύρνη και τώρα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

«Να πας και εσύ να παίξεις βασικός τρεις μήνες, να σε δούμε κι εμείς σε επίπεδα πρωταθλήματος και το καλοκαίρι να γυρίσεις και να παίξεις», είναι η συμβουλή του «ερυθρόλευκου» συλλόγου.

Όπως σας ενημέρωσε ο sportdog, ο Νέμεθ ενδέχεται να ακολουθήσει το δρόμο του Μήτρογλου και να δοθεί και εκείνος δανεικός στον Πανιώνιο. Όμως, υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον, όπως η Ομόνοια, η Κέρκυρα, η Λάρισα, ο Πανσερραϊκός και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Πάντως, ο Νέμεθ δεν βλέπει με καλό μάτι τον δανεισμό του, και θέλει να μείνει στου Ρέντη και να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για να παίξει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags