Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Μπαμ" Σαββίδη, δώρο σε Γκαρσία - Αντεπίθεση Μαρινάκη, έξαλλος με τους… - Μεταγραφάρα Γιακουμάκη!
| 2021-01-28 21:52:00

"Μπαμ" Σαββίδη, δώρο σε Γκαρσία - Αντεπίθεση Μαρινάκη, έξαλλος με τους… - Μεταγραφάρα Γιακουμάκη!

Του Αδέσποτου
"Μπαμ" Σαββίδη, δώρο σε Γκαρσία - Αντεπίθεση Μαρινάκη, έξαλλος με τους… - Μεταγραφάρα Γιακουμάκη!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Τι γίνεται με τον πιο… φορμαρισμένο Έλληνα του εξωτερικού, ποια είναι η επόμενη μεταγραφή του ΠΑΟΚ και τι ετοιμάζουν στον Ολυμπιακό; Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τις κυριότερες ειδήσεις παρακάτω…

** Δεν τελειώνουν οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ με την απόκτηση του Μπάμπα Ράχμαν, του αριστερού μπακ που έρχεται δανεικός από την Τσέλσι. Ο Ιβάν Σαββίδης θα καλύψει και τη μεγάλη επιθυμία του Πάμπλο Γκαρσία, για έναν κινητικό χαφ. Όλα δείχνουν πως αυτός θα είναι ο Κριστιάν Ολίβα, που έρχεται ως δανεικός από την Κάλιαρι. Είναι καλή περίπτωση παίκτη και θα βοηθήσει άμεσα!



** Αθωωτική ήταν η απόφαση του Β’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τους υπόλοιπους 27 κατηγορούμενους στην πολύκροτη υπόθεση διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τώρα λοιπόν που… καθάρισαν από την υπόθεση, θα υπάρξει αντεπίθεση από τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του. Αλλά και από ανθρώπους που έμπλεξαν στην ιστορία, αποδείχθηκαν αθώοι, αλλά μέχρι την οριστική απόφαση καταστράφηκαν. Θα υπάρξουν… εκπλήξεις προσεχώς, γιατί κάποιοι θα κυνηγήσουν την «εκδίκηση»!

** Στην ΑΕΚ… τρελαίνονται που βλέπουν τον Γιακουμάκη να κάνει «όργια» στην Ολλανδία. Τέσσερα γκολ πέτυχε την Τετάρτη απέναντι στη Φίτεσε, που μέχρι χθες είχε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα! Έχει σώσει τη Φένλο και ετοιμάζεται για τα καλύτερα. Το  καλοκαίρι θα φύγει σίγουρα, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως μπορεί να γίνει η έκπληξη και να φύγει και πιο νωρίς, δηλαδή τώρα. Ακούγεται έντονα το όνομά του για Φέγενορντ!

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι η Ένωση τον… χάρισε μόνο με 200.000 ευρώ. Ευτυχώς όμως έβαλε και ποσοστό μεταπώλησης, αφού το… πάθημα τους έγινε μάθημα. Ο Λυμπερόπουλος πριν δύο καλοκαίρια είχε κάνει το… έγκλημα όταν έδωσε τον Μπακασέτα με 600.000 ευρώ χωρίς ποσοστό μεταπώλησης.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η είδηση της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ - Χαμόγελά μετά την... σφαλιάρα από Ολυμπιακό - Μάγκας Σαββίδης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags