Facebook Pixel ΑΕΚ - Μάρκο Λιβάγια: Εκτός πλάνων με ΟΦΗ
| 2021-01-30 16:22:00

Εκτός αποστολής ο Λιβάγια για Κρήτη! Αυτούς πήρε ο Χιμένεθ για ΟΦΗ

Sportdog Team
Εκτός αποστολής ο Λιβάγια για Κρήτη! Αυτούς πήρε ο Χιμένεθ για ΟΦΗ

ΑΕΚ - Μάρκο Λιβάγια: Εκτός πλάνων του Μανόλο Χιμένεθ, για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς έχουν τεθεί ο Λιβάγια και Ινσούα. Ο πρώτος έπειτα από το γεγονός ότι δεν ανανέωσε με τους «κιτρινόμαυρους», δεν υπολογίζεται από την ομάδα, ενώ όσον αφορά τον δεύτερο η ΑΕΚ αναζητά τρόπο, για να λύσει την συνεργασία της μαζί του.

Επίσης εκτός τέθηκαν οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος, Τσιντώτας, Κρίστιτσιτς και Μιτάι, ενώ στην αποστολή επιστρέφει μετά από καιρό ο Χνιντ.

Μετά το τέλος του πρόγράμματος, ο Ισπανός κόουτς της Ένωσης έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει στην Κρήτη για τον αγώνα με τους «ασπρόμαυρους». Αυτή αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρη, Μπακάκη, Λόπες, Νεντελτσεάρου, Λάτσι, Σβάρνα, Χνιντ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Σάκχοφ, Σαρδέλη, Μαχαίρα, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνη, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα και Χριστόπουλο.

Υπενθυμίζεται, ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του στον κροάτικο Τύπο, ο Μάρκο Λιβάγια υποστήριξε, ότι η ΑΕΚ σέβεται την απόφασή του και ότι δεν θα του προκαλέσουν προβλήματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags