Παναθηναϊκός: Ο Αργύρης Καμπετσής και ο Βασίλης Ξενόπουλος αναμένετια να υπογράψουν νέα συμβόλαια με τον Παναθηναϊκό.
Οι δυο ταλαντούχοι άσοι έχουν συμφωνήσει με το Τριφύλλι και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψουν, κάτι που θα συμβεί είτε σήμερα Δευτέρα (8/2) είτε την Τρίτη.
Ο Καμπετσής θα υπογράψει έως το καλοκαίρι του 2024, με απολαβές που θα ξεκινούν από τις 140.000 ευρώ (το σημερινό συμβόλαιό του είναι 100.000 ευρώ), ενώ ο Ξενόπουλος θα επεκτείνει τη συνεργασία του έως τον Ιούνιο του 2023, με τις αποδοχές του να ανεβαίνουν στις 50.000 ευρώ.
Όσον αφορά τον Ξενόπουλο μάλιστα θα λάβει εκτός από πριμ υπογραφής και μπόνους συμμετοχών ενώ θα εισπράξει 60 και 70 χιλιάδες Ευρώ αντίστοιχα, κάνοντας ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο