Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αλέξης Κούγιας: Βρήκε... άτι ο Μαρτίνς - Top όνομα "στη μπούκα" από Χιμένεθ - "Πόλεμο" σε Κούγια, το… ξεφτίλισαν!
| 2021-02-08 21:02:00

Βρήκε... άτι ο Μαρτίνς - Top όνομα "στη μπούκα" από Χιμένεθ - "Πόλεμο" σε Κούγια, το… ξεφτίλισαν!

Του Αδέσποτου
Βρήκε... άτι ο Μαρτίνς - Top όνομα "στη μπούκα" από Χιμένεθ - "Πόλεμο" σε Κούγια, το… ξεφτίλισαν!

Ολυμπιακός - Αλέξης Κούγιας: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Ποιον δεν… γουστάρει ο Χιμένεθ, ο παίκτης που ξεχώρισε στο Λιμάνι, η… Αμαλία και το «μπάχαλο» στην ΑΕΛ. Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και δείτε τις σημαντικότερες ειδήσεις!

** Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ξεκάθαρο πως τον Τάνκοβιτς δεν τον πολύπιστεύει. Έτσι λοιπόν έχει μείνει μόνος του να… τρέχει συνεχώς και για όλους ο Λιβάι Γκαρσία και στο τέλος θα «καεί»!

** Το όνομα του Ουές βρίσκεται στο μπλοκάκι του Ολυμπιακού εδώ και καιρό. Όμως βάσει και της εικόνας του στο Γ. Καραϊσκάκης στη χθεσινή ήττα του ΟΦΗ, μάλλον δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούν οι Πειραιώτες με τον νεαρό μπακ. Ο Ανδρούτσος είναι σαφώς καλύτερος!

** Εντυπωσιάζει ο  Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ από παιχνίδι σε παιχνίδι. Καμία σχέση με τους Βινάγκρε και Χολέμπας. Πραγματικό… άτι με τρομερά ανεβάσματα. Δίνει στον Ολυμπιακό αυτό που του έλειπε από την αρχή της χρονιάς.

** Τα προβλήματα της ΑΕΚ είναι… βαθιά, εσωτερικά και όχι μόνο αγωνιστικά. Τα ανέλυσε ο Ευάγγελος Μίχος και σε ένα μεγάλο άρθρο για την Ένωση ΕΔΩ. Ενδιαφέρον όμως έχει και η πληροφορία που κυκλοφόρησε από το βράδυ της Κυριακής και το νέο όνομα στο ρεπορτάζ. Ο λόγος για την Αμαλία που έχει και αυτή μερίδιο ευθύνης για την κατάντια της ομάδας. Ποια είναι η… Αμαλία λοιπόν, που συνεργάζεται με τον Κονέ και αναλύει παίκτες; Είναι μία κοπέλα, που ήταν στην Παναχαϊκή του Κατσουράνη και έχει σπουδάσει Sports Management και τώρα συνεργάζεται με τους κιτρινόμαυρους. Ωστόσο, το πρόβλημα της ΑΕΚ σίγουρα δεν είναι η παρουσία της στον σύλλογο.

** Μία επιταγή της ΑΕΛ που είχε λήξει από τις 19 Ιανουαρίου, ύψους 24.000 ευρώ και η οποία σφραγίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, ήταν η αιτία για τον… μπάχαλο στη Σούπερ Λιγκ και την αναβολή της αναμέτρησης με τη Λαμία. Η ΑΕΛ δεν ενημερώθηκε Σάββατο πρωί για να πληρώσει και τελικά την πλήρωσε το Σάββατο το βράδυ και για αυτό ανακλήθηκαν προσωρινά τα δελτία των νέων παικτών της.

Ο Αλέξης Κούγιας όμως είναι έξαλλος και στέκεται πολύ στους χρόνους της ιστορίας. Συγκεκριμένα, στις 14.10 πήγε το μέιλ από την ΕΠΟ στα γραφεία της ΑΕΛ, που ήταν κλειστά. Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, που ενημερώθηκε για την υπόθεση επικοινώνησε με τον Κούγια στις 14.40, ενώ ο πρόεδρος των «βυσσινί» ήταν μέσα στο πούλμαν, Την ίδια στιγμή ο Πανουργιάς, ιδιοκτήτης της Λαμίας, δήλωσε ότι το ήξερε από 13.00!

Όλα αυτά πάντως φαίνεται να δικαιώνουν τον Κούγια, που μίλησε για προβοκάτσια. Και γιατί η ΕΠΟ αφού είχε χρωστούμενα 24.000 ευρώ δεν τα ζήτησε νωρίτερα και το έκανε μεσημέρι Παρασκευής και ενημέρωσε την ομάδα λίγες ώρες πριν την σέντρα; Όποιος και να έχει δίκιο στην υπόθεση, το συμπέρασμα είναι πως ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο…


** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαρωτικές αλλαγές στην ΑΕΚ - Φέρνει έξι παικταράδες Μελισσανίδης - Βόμβα με Χιμένεθ, τέλος οι...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags